Eljött a töltött paprika ideje

5 év ago

A hagyományos töltött paprika az egyik legklasszabb magyar étel. Gyerekként legtöbbször csak a töltelékét ettük meg, mára viszont már a…

Édes pötty a szürke hétköznapokban

5 év ago

Hogyan kell egy kecskeméti családi vállalkozásból egy jól menő cukrászdát csinálni, amely már Kecskemét mellett Budapesten is megtalálható? Hát így!…

Néhány érv a kivi mellett, amiért kár lenne kihagyni

5 év ago

Mivel a friss gyümölcsök kínálata nem túl bőséges télen, így be kell érjük az importált gyümölcsökkel. Na, nem mintha ezekkel…

Endívia, egy különleges idegen

5 év ago

Itt az ideje, hogy kilépj a komfortzónából, és olyan növények is asztalodra kerüljenek, mint az endívia. Ez a jelentős tápanyag…

Mákosguba torta recept – aminél mi nem ettünk még finomabbat

5 év ago

Hogy mi lehet jobb egy mákos gubánál? Hát a mákosguba torta! Természetesen a hagyományos recepttel sincs semmi gond, de hát…

Ha január, akkor könnyű ételek

5 év ago

A karácsonyi és szilveszteri lakmározások után eljön az újévi fogadalmak időszaka. Nem véletlenül kerül előkelő helyre a fogyókúra és a…

Rezgő kocsonya recept, ahogy nagymamáink csinálták

5 év ago

Bár sokan ördöngösségnek tartják a kocsonyafőzést, valójában nem az, ha ismerjük hozzá a fortélyait. A "magyar falusi ember pudingja", azaz…

Tuti korhelyleves a másnapos gyomorra

5 év ago

Másnap ide vagy oda, egy tuti korhelyleves rendbe teszi még a legádázabb macskajajt is! Ha már felébredtünk a szilveszteri nagy…

Szuper bólé recept, amiben megmutathatod mit tudsz

5 év ago

A bólé tipikus partiital, amellyel nagy sikert lehet aratni, ráadásképpen szupergyorsan összerakható. Négy szuper bólé recept Szilveszterre! Bólé-történet George Brydges…

Ropogósra sült malacka csakis az Újévre

5 év ago

Közeleg az Újév, amikor tilos a hal és a baromfi fogyasztása, ellenben a malaccal, az ugyanis előtúrja nekünk a szerencsét…