Ki ne szeretné a Medve sajtot, hiszen minden korosztály találkozott már vele. Mi imádtuk kiránduláskor majszolni a réten ülve. Most…
A habos tejbegríz lazább, könnyedebb állagú, mint a klasszikus változat, és igazán remek választás, ha ennénk valami finom, habos nyalánkságot. …
A grill csirke nem csak az éttermek és a büfék kiváltsága, házilag is el tudjuk készíteni, pláne ha akad otthon…
A sült édesburgonya-püré elkészítése nem egy nagy ördöngösség, mégis sokkal különlegesebb, mint a hagyományos változat. Az édesburgonya rendkívül változatosan elkészíthető…
A Monte Cristo szendvics az amerikaiak egyik kedvenc reggelije, amely serpenyőben készül, egyszerű, finom és olyan laktató, hogy még az…
Egy szép, érett sütőtökből mennyei sütőtökleves készíthető, és ha még almát is raksz mellé, még finomabb lesz a végeredmény. A…
Aki szereti a sajtokat és a krémes kencéket annak a boursin egészen biztosan kedvence lesz. Ha unod a bolti kenyérre…
Hazánkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a füstölőpisztoly, vagyis a Smoking Gun, amivel különféle konyhai fogásokat és italokat tehetünk még különlegesebbé,…
A fehérrépa-krémleves fűszeres, krémes és meleg, ráadásul könnyen és gyorsan összedobható, és akár diétásan is elkészíthető. A fehérrépaként emlegetett petrezselyemgyökér…
A zöldborsó-krémleves a világ egyik legfinomabb krémlevese, ami pillanatok alatt elkészül, és elrontani se nagyon lehet. A zöldborsó-krémlevesben az a…