A sárgaborsóleves ízletes, laktató és gazdaságos finomság, amely után egy könnyed második fogás is tökéletesen megteszi. A sárgaborsóból nemcsak főzeléket…
Ott hagyta lábnyomát a zeneiparban, a filmiparban, és a közelmúltban az élelmiszer- és italipar felé fordult saját nevével fémjelzett Oreo…
Az angol Channel4-on leadott Snackmasters című műsorban két Michelin-csillagos séf bevonásával igyekeztek lerántani a leplet a KFC-s csirke receptjéről - ki…
Általában nem örülünk, ha megreped a süti, ám a citromos pöfeteg esetében éppen ez lenne a lényeg. A kívül ropogós,…
A szójaszószban pácolt főtt tojás a japán konyha gyöngyszeme, amely sok alapfogáshoz, pláne a főzelékekhez remekül passzol. A pácolt tojások…
A nagyüzemi sörgyárak közül elsőként, a fenntarthatóság jegyében vonta ki a PET palackos termékeket a portfóliójából a Heineken Hungária. Környezettudatos…
Tavasszal a hazai különlegességeké a főszerep az OMV Gourmet Selection ételkínálatában, a két új szendvics mellett frissítő salátákkal és krémes…
Ha nehezen megy a felkelés, vagy az edzés után kell egy kis löket, akkor a kókuszos energiagolyókat neked találták ki. …
Egy kalóriaszegény, ám finom garnélás rizottó kiváló választás a húsvét utáni megviselt gyomrunkra. Ha már húsvét, akkor sonka, tojás, kalács,…
Sokan nem is gondolnák, hogy a sült retek milyen pompás kísérője a sült vagy rántott húsoknak. A legtöbben talán ódzkodnak…