A töltött tojás receptjét ezerféleképpen elkészíthetjük, többek között például tonhalkrémmel is.
A kaszinótojást senkinek sem kell bemutatni, ám az Olaszországban népszerű tonhalkrémmel töltött tojás talán kevésbé ismert még itthon. A tojás és a majonéz természetesen ebben az esetben sem maradhat el, ám a torma és a mustár helyett ezúttal a tonhal kapja a fűszerepet egy-két különlegesebb hozzávaló kíséretében.
A tojásokat keményre főzzük, majd hideg vízzel leöblítjük, meghámozzuk, hosszában félbevágjuk mindet, majd végül kikaparjuk a sárgáját. Ezt összedolgozzuk a felaprított kapribogyóval és a lecsepegtetett, villával áttört tonhallal, majd hozzákeverjük a sajtkrémet, valamint a mustárt, utoljára pedig ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk. A tonhalas-majonézes krémet habzsákba töltjük, és szépen megtöltjük velük a tojásfehérjéket.
A tojásokat ízlésesen tálaljuk: a citromlé és az olaj keverékével meglocsolt salátaleveleket egy nagyobb tálra halmozzuk, majd a megmosott, négyfelé vágott paradicsomokkal együtt elrendezzük rajta a töltött tojásokat.
[sc name=”facebook” ]
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…