A sonkás tészta közkedvelt és utánozhatatlan étel, amit pikk-pakk összedobhatsz munka után is, mivel alig van vele macera.
A sonkás tészta gyors, kiadós és nagyon finom, legyen szó bármely változatáról, merthogy millió és egy féle verzióban szervírozhatjuk ezt az ételt. A zöldborsó és a sonka nagyon jól harmonizál egymással, a tejszín pedig a krémességről, selymességről gondoskodik.
1 csomag tészta
20 dkg sonka
1 vöröshagyma
20 dkg mirelit zöldborsó
2 dl tejszín
0.5 dl tej
1 ek fehérliszt
só, bors
parmezán
A tésztát sós, lobogó vízben feltesszük főni. A zöldborsót egy külön edényben feltesszük főni.
Az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát, és ropogósra sütjük.
Felöntjük a tejszínnel, hozzáadjuk a megfőtt zöldborsót, a liszttel csomómentesre kikevert tejet, és összeforraljuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A megfőtt tésztát összekeverjük a mártással. Parmezánnal megszórva tálaljuk.
[sc name=”facebook” ][/sc]
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…