Street Food

A hétvégén újraindulnak a Food Truck Show-k!

Hosszú szünet és várakozás után végre ismét útnak indul az ország legnagyobb street food konvoja, ahol a hamburgerek helyett ezúttal az egészséges és a vegetáriánus ételek kapják a főszerepet. 

Június 4-én, Kiskunhalason veszi kezdetét a Food Truck Show szezon, majd a guruló autók átmennek Győrbe, Budapestre és a Balaton körül is sokat megfordulnak a nyáron. Szeptemberben a Kincsem Parkbéli nagyrendezvényre 50 autót is várnak, bepótolva az elmaradt 3 eseményt, továbbá itt adják majd át a hagyományos szakmai- és közönségdíjakat is.

 „Rekordévünk biztos nem lesz, hiszen a szezon eleje elment, de júniusban kezdhetünk, és amit fizikailag meg tudunk valósítani, azt bepótoljuk. Jó reményekkel indulunk, hiszen a kereskedőink és a vendégek is ki van éhezve” – foglalta össze a jelenlegi helyzetet Vad-Horváth Zoltán főszervező, aki szerint a Food Truck Show a jelenlegi helyzet nyertese is lehet, hiszen a tevékenységükre jogilag nem vonatkozik korlátozás. Megszámlálhatatlan büfékocsi települ a Balaton és a népszerű nyaralóhelyek köré, köztük azokkal az új truck-okkal, amelyek idén vágtak bele ebbe a műfajba.

Ismét útnak indul az ország legnagyobb street food konvoja.

A szervezők szerint a rendezvényeken kiemelt szerepet kapnak az egészséges és vegetáriánus ételek, míg a hamburger egy kicsit visszaszorul a kínálatból. Az alábbi oldalra kattintva tájékozódhattok az eseményekről és a tervezett helyszínekről: http://foodtruckshow.hu/aktualis-esemenyek/

[sc name=”facebook” ]

Éva Benke

Recent Posts

Fat Mama brunch – amikor a reggeli és az ebéd összeér egy falatnyi rock’n’rollban

Nem csak reggeli. Nem csak ebéd. Ez brunch a Fat Mamában. A brunch Budapesten már…

1 nap ago

A legfinomabb BBQ csirkemell pác – gyors, házi recept grillezéshez vagy serpenyőhöz

Ha te is unod már a só-bors-olaj szentháromságát, és szeretnéd, hogy a csirkemell végre ne…

5 nap ago

Roppanós édesburgonya falatok. A tökéletes sós nasi egy őszi estéhez

Szereted a ropogós dolgokat? És az édesburgonyát? Na akkor most figyelj. Ezek a sütőben sült…

5 nap ago

Üveg előtetők: tervezési tippek, terhelés, beszerelés

Az üveg előtetők nemcsak elegáns és modern megjelenést biztosítanak egy épület homlokzatának, hanem praktikus védelmet…

5 nap ago

Fenntarthatóság az acélban – tapasztalatok a környezetbarát építési megoldásokban

A modern építőipar egyik legnagyobb kihívása a fenntarthatóság. Egyre több beruházó és tervező keresi azokat…

5 nap ago

Húsgolyók, amik után bárki feleségül kérne

Vannak ételek, amiknél az első falat után már nem kérdés, hogy „maradj még”. Ezek a…

6 nap ago