Fotó: Tasting Table
A tejszínes-kukoricás spagetti villámgyors, finom vacsora, amit munka után is könnyen összedobhatsz.
Az egyszerű tésztaételeket mindig van idő összedobni, még akkor is, ha csak 20 percünk van arra, hogy valami finom az asztalra kerüljön. Nálunk bevált recept a tejszínes-kukoricás spagetti, hiszen remek választás, ha gyorsan szeretnénk finomat és laktatót készíteni, ráadásul csak néhány összetevő kell hozzá, így jó esetben még a boltba sem kell elugrani, hogy beszerezzük a szükséges hozzávalókat.
20 dkg csemegekukorica konzerv
A spagettit sós, lobogó vízben feltesszük főni.
Közben a hagymát finomra vágjuk, és megpirítjuk. Hozzátesszük a kukoricát, majd megszórjuk liszttel, és elkeverjük. Fűszerezzük.
Hozzáadjuk a tejszínt, hagyjuk felforrni.
Ha a tészta megfőtt, leszűrjük, majd a szószhoz keverjük. Reszelt sajttal tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
[sc name=”facebook” ][/sc]
Mikor épp nehézségek között élünk – legyen szó gazdasági bizonytalanságról, inflációról vagy globális konfliktusokról –…
A gasztronómia világát 2025 nyarán egy meglepően játékos, mégis stílusos ételtrend uralja: a checkerboard saláta,…
A Time magazin érvelése szerint a menopauza túl gyakran jelenik meg diétás kontextusban, ami mentális…
Ha a reggeli rohanásban nincs időd arcápolásra, ez a gyors trükk segít frissen kezdeni a…
Gondoltad volna, hogy egy mennyei, krémes csokoládés süti elkészíthető mindössze 5 perc alatt? Ez a…
Egy megbízható kis piros-fehér-zöld jelzés a csomagoláson, amit egyre többen keresünk a boltokban – és…