Lilakáposzta fasírt, a gyors és egészséges vacsora

4 év ago

Mostanság egyre többet készítünk zöldségekből fasírtot: egyrészt mert egészségesek, másrészt mert a nagy melegben egyébként sem kívánjuk a húst. Ezúttal…

Rántott savanyú uborka, az új őrület

4 év ago

Mint mindenből, az uborkából is rengeteg mindent ki lehet kihozni, ám többnyire uborkasaláta, kovászos-és csemegeuborkaként fogyasztjuk. A legújabb trend viszont…

Így ettek a nemzet nagyjai 1. rész: Petőfi reggelire is gulyást fogyasztott, Kosztolányi pedig vega volt

4 év ago

A magyar történelem nagyjai, írói és költői nem csak az életet habzsolták, de a finom ételeket is. Magyarország híres személyiségeinek…

Jalapeno paprikás pikáns quesadilla

4 év ago

Latin dallamok, forró hangulat és Közép-Amerika. A quesadilla egy zseniális mexikói étel, amely itthon is nagy népszerűségnek örvend.  A quesadilla…

Így készül a spanyol csodasüti, a churros

4 év ago

Messze még a farsangi szezon, ám az olajban sült, fahéjas cukorba mártogatott spanyol fánkot, a churros receptjét egyszerűen muszáj most…

Újra hódít a puliszka!

4 év ago

A puliszka nem csak könnyű, de egészséges is (például gluténérzékenyek is fogyaszthatják), ráadásul nem csak köretnek, de főételnek és desszertnek…

Ez aztán a menzakaja: paradicsomszósz főtt hússal

4 év ago

A paradicsomszósz főtt hússal a világ egyik legegyszerűbb receptje, éppen itt volt a ideje, hogy róla is szót ejtsünk.  Ez…

Egy bíborszínű szendvicskrém: céklakrém reggelire

4 év ago

Nem csak a vaj és a margarin létezik reggelente: érdemes kipróbálni a csodaszép színű céklakrém receptjét, amely nem csak mutatós,…

A 7 legcsodálatosabb étterem a világon

4 év ago

Keményen a zsebünkbe kell nyúlni, ha ezekre az éttermekre fáj a fogunk, amik még képeken nézve is olyan csodálatosak, hogy…

Frissítő őszibarack-krémleves

4 év ago

Nyáron legalább egyszer - ha nem többször - elkészítjük az őszibarack-krémleves receptjét, amely annyira egyszerű, ám ízletes, hogy mindenkinek meg…