A Burger King szerint nekik is járna már egy Michelin-csillag

5 év ago

A Burger King burgermulti belgiumi vezérigazgatója szerint az egyik marhahúsos hamburgerük bőven megugorja a Michelin színvonalát.  A gyorsétteremlánc belga szekciója…

Suhantott leves, a szegények eledele

5 év ago

A suhantott leves egy nagyon egyszerű, és sokféleképpen variálható hagyományos étel. Mutatjuk, mi hogyan ismerjük.  Amikor a suhantott levesek után…

Rakott cukkini bőségesen – ettől biztosan nem maradsz éhes!

5 év ago

Tegnap már elhintettük, milyen ínycsiklandó vacsorát készítettünk estére: jöjjön most egy mindent bele rakott cukkini recept, amitől tutira senki nem…

Bakonyi gombás palacsinta hús nélkül

5 év ago

Bár a palacsinta többnyire édes, szerintünk a legelvetemültebb desszertrajongók se bánják, ha a bakonyi gombás palacsinta kerül a tányérukra.  Ha…

Mire való az egzotikus főzőbanán?

5 év ago

Egyre gyakrabban találkozhatunk vele a zöldségesnél vagy a szupermarketek polcain, de a többség még mindig nem igazán tudja, mire is…

Morzsasüti, a lusták kedvenc süteménye

5 év ago

A morzsasüti percek alatt összedobható finomság, ami nem csak desszertként, de reggelinek is remek! A morzsasütinek magyarítható angol crumble-t, egyszerűen…

Kolbászvásár Budapesten

5 év ago

A Disznótoros Kolbászfesztivál helyett ezúttal Kolbászvásár várja a fővárosban a disznóságok szerelmeseit 2020 október 9 és 11 között.  A Vasúttörténeti…

Így készül a tökéletesen ropogós sajtos krokett!

5 év ago

Pöröltek és vadhúsok mellé ideális köret a krokett, bár mi annyira szeretjük a krumpliból készült finomságot, hogy magában is szívesen…

Ma van a Kávé Világnapja!

5 év ago

Szeptember 29 a Kávé Világnapja, így arra gondoltuk, hogy pár mondatban mi is megemlékezünk a korán kelő ember legjobb barátjáról!…

Extrán túrós és elképesztően omlós pogácsa

5 év ago

Gyakorta szoktunk kísérletezni a különböző pogácsa receptekkel, de amit most mutatunk, annál jobbat mi még nem ettünk! A frissen sült…