Egy régimódi levesbetét: a krumpligombóc

4 év ago

A krumpligombóc egy igazán klassz levesbetét, nem is értjük miért merült feledésbe, szerintünk épp itt az ideje ezen változtatni.  A…

Ínycsiklandó lencsegulyás

4 év ago

A lencsegulyás nagyon finom és laktató, így ha gazdagok nem is leszünk tőle, az fix, hogy nem maradunk éhesek. Gulyáslevest…

Az elfeledett piszkemártás

4 év ago

A piszkemártás vagy más néven egresmártás receptjét mindenképpen érdemes kipróbálni: mi megkóstoltuk, és beleszerettünk.  A piszke nyáron terem, ám valami…

Linzer, az örök kedvenc

4 év ago

Van egy olyan süti, amelynek senki nem tud ellenállni: a linzer finoman porcukrozott, puha tészta, amelynek középén egy kis finom…

Zsenge karalábéleves

4 év ago

Gyermekkorunk egyik legjobban utált levese volt a karalábéleves: bár igaz, a megkóstolásig sem jutottunk, már a látvány miatt is elutasítottuk. …

Cukkini főzelék, ha már unod a tököt és különlegesre vágysz

4 év ago

Mi imádjuk a tökfőzeléket, de ha már picit unjuk, akkor váltunk, és a cukkini főzelék felé vesszük az irányt. A…

A Sencor kontaktgrillje bitang jól teljesít

4 év ago

Bár nekünk nincs nyár grillezés nélkül, akkor sem kell megijedni, ha nincs elég placc a sütögetéshez vagy az idő fordult…

Freeride: egy street food hely, ahol az alapanyagok is nagyon rendben vannak

4 év ago

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a street food kapcsán nekünk általában a zsírban tocsogós hambi, az állott olaj…

Gyermekkorunk ízei: petrezselymes krumpli

4 év ago

A petrezselymes krumpli íze minket a gyermekkorba repít vissza, de nem csak ez az oka annak, hogy szeretjük: egy remekül…

Hogy micsoda? Zöld színű krumplipüré?

4 év ago

Arról már írtunk, hogy mire érdemes odafigyelni, ha krumplipürét készítünk, hiszen mint oly sok minden esetben, itt is a részletekben…