Hogy micsoda? Zöld színű krumplipüré?

5 év ago

Arról már írtunk, hogy mire érdemes odafigyelni, ha krumplipürét készítünk, hiszen mint oly sok minden esetben, itt is a részletekben…

Nespresso és Dolce Gusto kapszulákban jönnek az OMV legjobb kávéi

5 év ago

A Classic Selection és Single Origin Colombia 100% Arabica VIVA szemeskávék augusztustól már kapszulás formában is elérhetők az OMV töltőállomásain.…

Gordon Ramsay körbefőzi a földet

5 év ago

Hamarosan itthon is bemutatják Gordon Ramsay utazó-főzősműsorát! A sztárséf Tasmania, Dél-Afrika, Indonézia, Louisiana, Norvégia, India és Guyana legtávolibb, legérintetlenebb tájaira…

Savanykás és selymes alma mártás

5 év ago

Napi egy alma, az orvost távol tartja: igaz ez nem alma mártás formájában értendő, mi azért még így is gyakran…

Így lesz elképesztően krémes a házi krémes

5 év ago

Nem akarunk senkit sem áltatni: a házi krémes elkészítése bizony nem lesz egyszerű, beillik egy konyhai terepgyakorlatnak is.  Talán nincs…

3 kedvenc egzotikus éttermünk Budapesten

5 év ago

Akármennyire is szeretjük a magyar konyhát, el kell ismernünk, hogy fővárosunk nem csak ezen a téren tud nagyot mutatni, hanem…

Ínyencek eledele: a kapros-juhtúrós palacsinta

5 év ago

Nagyon sokféle palacsintából válogathatunk: lehet például lekváros, fahéjas, nutellás, húsos vagy éppen juhtúrós palacsinta. Mi ez utóbbival birkóztunk most meg. …

Salmorejo: a hideg andalúz paradicsomleves

5 év ago

32 fok felett még a legelszántabb napimádók is takaréklángon égnek, és ez az étvágyunkra is igaz. Legjobban a könnyed és…

Kávézz cicákkal!

5 év ago

Ha nagy cicabarát vagy - ahogy például mi is  - a Cat Café-t neked találták ki, itt ugyanis négylábú kedvenceink…

Az igazán puha és omlós sajtos rúd titka

5 év ago

Az egyik legfinomabb sós vendégváró még mindig a sajtos rúd: nem tehetünk róla, de még ma is nehezen álljuk meg,…