Fotó: Delish
A baconbe göngyölt mozzarella remek megoldás, ha szeretnénk valamit az asztalra tenni, mielőtt odaér a főfogás.
A bacon rengeteg mindennek jól áll, többek között a mozzarellának is, amelynek semleges ízét remekül feldobja a sós, szaftos szalonna. A baconbe tekert mozzarella praktikus karácsonyi falatka, amellyel bátran elindíthatsz egy látványos, karácsonyi lakomát, ráadásul az elkészítése is pofonegyszerű, így kezdők is nyugodtan próbálkozhatnak vele.
A sajtot felhasználás előtt minimum egy órával a mélyhűtőbe tesszük, hogy megkeményedjen.
A sajtból ujjnyi vastag részeket levágunk, majd egyenként szépen körbetekerjük a szelet baconnel.
Kevés olajon, forró serpenyőben 5 perc alatt megpirítjuk a sajtfalatokat. Melegen tálaljuk.
[sc name=”facebook” ][/sc]
Nem csak reggeli. Nem csak ebéd. Ez brunch a Fat Mamában. A brunch Budapesten már…
Ha te is unod már a só-bors-olaj szentháromságát, és szeretnéd, hogy a csirkemell végre ne…
Szereted a ropogós dolgokat? És az édesburgonyát? Na akkor most figyelj. Ezek a sütőben sült…
Az üveg előtetők nemcsak elegáns és modern megjelenést biztosítanak egy épület homlokzatának, hanem praktikus védelmet…
A modern építőipar egyik legnagyobb kihívása a fenntarthatóság. Egyre több beruházó és tervező keresi azokat…
Vannak ételek, amiknél az első falat után már nem kérdés, hogy „maradj még”. Ezek a…