A baconbe göngyölt mozzarella remek megoldás, ha szeretnénk valamit az asztalra tenni, mielőtt odaér a főfogás.
A bacon rengeteg mindennek jól áll, többek között a mozzarellának is, amelynek semleges ízét remekül feldobja a sós, szaftos szalonna. A baconbe tekert mozzarella praktikus karácsonyi falatka, amellyel bátran elindíthatsz egy látványos, karácsonyi lakomát, ráadásul az elkészítése is pofonegyszerű, így kezdők is nyugodtan próbálkozhatnak vele.
A sajtot felhasználás előtt minimum egy órával a mélyhűtőbe tesszük, hogy megkeményedjen.
A sajtból ujjnyi vastag részeket levágunk, majd egyenként szépen körbetekerjük a szelet baconnel.
Kevés olajon, forró serpenyőben 5 perc alatt megpirítjuk a sajtfalatokat. Melegen tálaljuk.
[sc name=”facebook” ][/sc]
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…