Nagy hot dog rajongók vagyunk, és hát valljuk be, sokkal olcsóbb elkészíteni házilag, mint máshol készen megvenni. Ráadásul, ha te magad készíted, akkor odafigyelhetsz az alapanyagok minőségére is.
Az amerikai gyökerű hot dog forradalomnak hála, mára már nemcsak a ketchup-mustár-virsli hárömszöge létezik. Akárcsak a hamburgerek, a hot dogok is egyre inkább kezdik kinőni magukat, és ha jól készítjük, akkor igazi gourmet fogások is válhatnak belőle.
Megfőzzük a virslit, a kiflit kettévágjuk és kibéleljük egy-egy salátalevéllel. Beletesszük a karikára vágott paradicsomot és a lilahagymát, ezután belepotyogtatjuk a sült hagymát, végül mehet bele a főtt virsli, rá pedig a reszelt sajt és a csalamádé. Mielőtt rányomnánk a ketchupot, a majonézt és a mustárt, még a sütőbe is bedobhatjuk, ha épp ropogós hot dogra vágyunk. Elég klasszul hangzik szerintünk.
Egészséges, laktató, mégis könnyed?Valami, amit akár magadnak készítesz figyelmességből, akár becsomagolsz a párodnak ebédre? A…
Ha szeretnél valami ütőset az asztalra tenni – legyen az baráti összejövetel, filmnézés vagy csak…
Reggel 6:17. Felriadtam. Nem csörgött az ébresztő – a testem már tudta, hogy nem fogok…
Van az a reggel, amikor nem csörög az óra. A gyerekek már csak hétvégén jönnek.…
A budapesti Salt nemcsak egy étterem, hanem egy olyan gasztrohely, ahol a természet, a hagyomány…
A só sokkal több, mint egyszerű ízesítő – valójában az egyik legrégebbi és legfontosabb konyhai…