Nagy hot dog rajongók vagyunk, és hát valljuk be, sokkal olcsóbb elkészíteni házilag, mint máshol készen megvenni. Ráadásul, ha te magad készíted, akkor odafigyelhetsz az alapanyagok minőségére is.
Az amerikai gyökerű hot dog forradalomnak hála, mára már nemcsak a ketchup-mustár-virsli hárömszöge létezik. Akárcsak a hamburgerek, a hot dogok is egyre inkább kezdik kinőni magukat, és ha jól készítjük, akkor igazi gourmet fogások is válhatnak belőle.
Megfőzzük a virslit, a kiflit kettévágjuk és kibéleljük egy-egy salátalevéllel. Beletesszük a karikára vágott paradicsomot és a lilahagymát, ezután belepotyogtatjuk a sült hagymát, végül mehet bele a főtt virsli, rá pedig a reszelt sajt és a csalamádé. Mielőtt rányomnánk a ketchupot, a majonézt és a mustárt, még a sütőbe is bedobhatjuk, ha épp ropogós hot dogra vágyunk. Elég klasszul hangzik szerintünk.
Egy nyári nap, amikor a hőség már elviselhetetlen, egy görögdinnyés smoothie tökéletes választás. Ahogy a…
Egy forró nyári délutánon, amikor a nap perzseli a bőrt és az ember csak egy…
Egyszer volt, hol nem volt, egy kis magyar faluban élt egy fiatal lány, Lili, aki…
Az ALDI Magyarország ebben az évben még több értékesítési lehetőséget biztosít a magyar termelőknek. A…
Ez a sajtos ropogós recept mindig nagy sikert arat a baráti összejöveteleinken. Egy alkalommal, amikor…
Ez a zöldséges quiche recept mindig nagy sikert arat, amikor a családot szeretném elkápráztatni egy…