Fotó: Cooking Classy
A spenótos-aszalt paradicsomos tészta remek választás, ha szupergyors és laktató ebédet vagy vacsit szeretnénk.
Egyszerűen nem tudunk betelni az újabbnál újabb tésztás ételekkel, hiszen ezek azok a fogások, amelyekre talán még a legrohanósabb hétköznapokon is jut idő. Az spenótos-aszalt paradicsomos tészta finom, szemet gyönyörködtető fogás, és nem utolsósorban még egészséges is, íme:
A tésztát sós, lobogó vízben feltesszük főni.
Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, majd hozzáadjuk a csilit és az apróra vágott vagy reszelt fokhagymát. Hozzátesszük a spenótleveleket és az oregánót, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd a legvégén hozzákeverjük az aszalt paradicsomot. Addig főzzük, míg kicsit össze nem esik.
Ha a tészta megfőtt, leszűrjük, majd összekeverjük a spenótos- aszalt paradicsomos feltéttel. Tálaláskor reszelt parmezánnal megszórjuk.
[sc name=”facebook” ][/sc]
Nem csak reggeli. Nem csak ebéd. Ez brunch a Fat Mamában. A brunch Budapesten már…
Ha te is unod már a só-bors-olaj szentháromságát, és szeretnéd, hogy a csirkemell végre ne…
Szereted a ropogós dolgokat? És az édesburgonyát? Na akkor most figyelj. Ezek a sütőben sült…
Az üveg előtetők nemcsak elegáns és modern megjelenést biztosítanak egy épület homlokzatának, hanem praktikus védelmet…
A modern építőipar egyik legnagyobb kihívása a fenntarthatóság. Egyre több beruházó és tervező keresi azokat…
Vannak ételek, amiknél az első falat után már nem kérdés, hogy „maradj még”. Ezek a…