A spenótos-aszalt paradicsomos tészta remek választás, ha szupergyors és laktató ebédet vagy vacsit szeretnénk.
Egyszerűen nem tudunk betelni az újabbnál újabb tésztás ételekkel, hiszen ezek azok a fogások, amelyekre talán még a legrohanósabb hétköznapokon is jut idő. Az spenótos-aszalt paradicsomos tészta finom, szemet gyönyörködtető fogás, és nem utolsósorban még egészséges is, íme:
A tésztát sós, lobogó vízben feltesszük főni.
Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, majd hozzáadjuk a csilit és az apróra vágott vagy reszelt fokhagymát. Hozzátesszük a spenótleveleket és az oregánót, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd a legvégén hozzákeverjük az aszalt paradicsomot. Addig főzzük, míg kicsit össze nem esik.
Ha a tészta megfőtt, leszűrjük, majd összekeverjük a spenótos- aszalt paradicsomos feltéttel. Tálaláskor reszelt parmezánnal megszórjuk.
[sc name=”facebook” ][/sc]
Egy nyári nap, amikor a hőség már elviselhetetlen, egy görögdinnyés smoothie tökéletes választás. Ahogy a…
Egy forró nyári délutánon, amikor a nap perzseli a bőrt és az ember csak egy…
Egyszer volt, hol nem volt, egy kis magyar faluban élt egy fiatal lány, Lili, aki…
Az ALDI Magyarország ebben az évben még több értékesítési lehetőséget biztosít a magyar termelőknek. A…
Ez a sajtos ropogós recept mindig nagy sikert arat a baráti összejöveteleinken. Egy alkalommal, amikor…
Ez a zöldséges quiche recept mindig nagy sikert arat, amikor a családot szeretném elkápráztatni egy…