Fotó: Cooking Classy
A spenótos-aszalt paradicsomos tészta remek választás, ha szupergyors és laktató ebédet vagy vacsit szeretnénk.
Egyszerűen nem tudunk betelni az újabbnál újabb tésztás ételekkel, hiszen ezek azok a fogások, amelyekre talán még a legrohanósabb hétköznapokon is jut idő. Az spenótos-aszalt paradicsomos tészta finom, szemet gyönyörködtető fogás, és nem utolsósorban még egészséges is, íme:
A tésztát sós, lobogó vízben feltesszük főni.
Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, majd hozzáadjuk a csilit és az apróra vágott vagy reszelt fokhagymát. Hozzátesszük a spenótleveleket és az oregánót, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd a legvégén hozzákeverjük az aszalt paradicsomot. Addig főzzük, míg kicsit össze nem esik.
Ha a tészta megfőtt, leszűrjük, majd összekeverjük a spenótos- aszalt paradicsomos feltéttel. Tálaláskor reszelt parmezánnal megszórjuk.
[sc name=”facebook” ][/sc]
Egy kisfaluból indult, most pedig saját menüt kapott a Mekiben.Dzsúdló – polgári nevén Juhász Marci…
Ki mondta, hogy az egészséges étkezés egyet jelent az ízek feláldozásával? A konyhában rengeteg apró…
Ha Ön Kymco ZX 50 robogót használ, előfordulhat, hogy felmerül a kérdés: hogyan kell rendben…
Van az az érzés, amikor egy nyaralás után úgy érsz haza, hogy „na, most aztán…
Vajon pontosan mennyi alkohol van egy pohár borban, és ez mit jelent a szervezetünkre nézve,…
Hallottál már a lila McDonald’s shake-ről, amiért Amerikában mindenki odavan? Most végre nálunk is elérhető…