Tény, hogy nem ez a leggyorsabb édesség a világon, de egy ráérős reggelen feltétlenül érdemes elkészíteni a palacsinta müzli receptjét.
A különleges reggeli még évekkel ezelőtt kezdett terjedni a TikTokon, és azóta is óriási népszerűségnek örvend: az apró palacsintakorongok nem csak mutatósak, de egy nagy tál tejben, mézzel és vajjal feltúrbózva egészen mennyei finomság is, ami reggelinek sem utolsó ötlet. Rohanós hétköznapokra persze nem ajánljuk, de egy lusta vasárnap érdemes lehet nekiállni, és elkészíteni a cuki palacsintákat, amiket aztán különböző gyümölcsökkel is kedvünkre feldobhatunk.
A tojásokat felverjük, majd apránként hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztkeveréket.
Közben hozzáadjuk a tejet, és csomómentesre keverjük. A lényeg, hogy a tészta sűrűbb legyen a hagyományos palacsintatésztánál.
A tésztát betöltjük egy szószos tartályba, vagy egy zacskó is alkalmas rá, aminek kivágjuk a sarkát. Használhatunk hozzá egy régi majonézes vagy ketchupos műanyagot is, amit alaposan kimostunk.
A sütés folyamata megegyezik a normál amerikai palacsintáéval,, annyi különbséggel, hogy sokkal kisebb köröket kell formáznunk a serpenyőbe.
Közepes lángon süssük, és figyeljünk oda, hogy ne süssük túl, hiszen akkor lesz tökéletes, ha a palacsinták színe világosbarna marad. Kész is a palacsinta müzli, jó étvágyat kívánunk hozzá!
[sc name=”facebook” ]
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…