Első ránézésre nem igazán tudtuk eldönteni, mivel is festhették be ezt a krémet, hogy ilyen szép rózsaszín színben pompázik. Mielőtt a céklát sejtenénk mögötte, gyors le kell hűtsük a kedélyeket. A tarama színét, ugyanis nem más, mint a kaviár adja!
Bár a tarama hivatalos elnevezése saláta, valójában egy mártogatósról van szó, amivel mi nem tudunk betelni. Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de rajongunk a mediterrán típusú reggeliért, amikor is az asztalra kerülnek a jobbnál jobb saláták, zöldségek, különböző mártogatósok és kencék. Az ember csak győzzön válogatni, és igyekezzen ne túlságosan túltömni magát ezekből a szuper kajákból.
A tarama saláta is hasonlóképpen kerül felszolgálásra, mint a fentiek. Szépséges rózsaszín színét pedig nem más, mint a tőkehal ikrája adja. Ez ugyanis bizony-bizony egy kaviársaláta!
A kenyérbelet vízbe áztatjuk, majd amikor megszívta magát, akkor kifacsarjuk.
A halikrákat hártyázzuk le, amdj tegyük egy aprítógépbe a hagymával, a fokhagymával és a kenyérbéllel egyetemben, és keverjük simára. Utána kavargassuk tovább úgy, hogy fokozatosan adagoljuk hozzá az olajat és a citromlevet.
Petrezselyemmel és olívaolajjal tálalva nemcsak isteni finom, de még kellőképpen guszta is. Pirítóssal, pitával vagy lepénykenyérrel fogyasszuk!
Egy nyári nap, amikor a hőség már elviselhetetlen, egy görögdinnyés smoothie tökéletes választás. Ahogy a…
Egy forró nyári délutánon, amikor a nap perzseli a bőrt és az ember csak egy…
Egyszer volt, hol nem volt, egy kis magyar faluban élt egy fiatal lány, Lili, aki…
Az ALDI Magyarország ebben az évben még több értékesítési lehetőséget biztosít a magyar termelőknek. A…
Ez a sajtos ropogós recept mindig nagy sikert arat a baráti összejöveteleinken. Egy alkalommal, amikor…
Ez a zöldséges quiche recept mindig nagy sikert arat, amikor a családot szeretném elkápráztatni egy…