Fotó: StockFood
A ropogós házi köményes káposztasaláta képes feldobni a főételt, Karácsony közeledtével pedig különösen hasznos ez a recept.
A hagyományos köményes káposztasaláta örök klasszikus, amelyet répával vagy paprikával is ki lehet egészíteni.
Olcsó és kis energiabefektetéssel is elkészíthető köret, amely főleg télen esik jól, ráadásul nem kell megfőzni, ezért a tápanyagok is szuperül megmaradnak benne. Igazi Jolly Joker!
Nem csak reggeli. Nem csak ebéd. Ez brunch a Fat Mamában. A brunch Budapesten már…
Ha te is unod már a só-bors-olaj szentháromságát, és szeretnéd, hogy a csirkemell végre ne…
Szereted a ropogós dolgokat? És az édesburgonyát? Na akkor most figyelj. Ezek a sütőben sült…
Az üveg előtetők nemcsak elegáns és modern megjelenést biztosítanak egy épület homlokzatának, hanem praktikus védelmet…
A modern építőipar egyik legnagyobb kihívása a fenntarthatóság. Egyre több beruházó és tervező keresi azokat…
Vannak ételek, amiknél az első falat után már nem kérdés, hogy „maradj még”. Ezek a…