A majonézt és a tejfölt most inkább hagyjuk, jöjjenek a könnyedebb fogások, mint a fetás-diós saláta, amely az elnehezedő gyomornak is jól tud esni.
Mivel az ünnepek nem az önmegtartóztatásról szólnak, és sokaknál lett szoros a nadrág a rendhagyó étkezéstől, érdemes most olyan fogásokat készíteni, amelyek után nem tör ránk a kajakóma, és a gyomrunkat sem veszi különösebben igénybe. Egy könnyed saláta remek választás ilyenkor, és nem csak azért mert szuperfinom és nem ülik meg a gyomrot, de azért is, mert hipergyorsan összedobható, akár a rohanós hétköznapi reggeleken, vagy munka után, este sem okoz gondot az elkészítése.
500 g bébispenót
500 g feta sajt
1 kisebb lila hagyma
8 tk fenyőmag
sherry ecet
olívaolaj
A spenótot megmossuk, majd egy tálba rakjuk.
A fetát ízlés szerint kockára vágjuk, a lila hagymát vékony szeletekre vágjuk, majd mindkettőt hozzákeverjük a spenóthoz.
Meglocsoljuk sherry ecettel, majd egy kevés olívaolajjal, és az egészet alaposan összeforgatjuk, hogy az öntet minden összetevőt alaposan átjárjon.
Önmagában, de sült húsok mellé is kiváló. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
[sc name=”facebook” ][/sc]
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…