Fotó: Physicians Comittee for Responsible Medicine
A sütőtökös zabkása remek őszi reggeli, amit feltétlenül érdemes kipróbálni, ha végre mindenki együtt reggelizik, és sietni sem kell.
Ha unod már a szendvicset, a bundás kenyeret, a müzlit és a sima főtt tojást, akkor érdemes kicsit extrább fogások után nézni, és feldobni a megszokott repertoárt. A zabkása amellett, hogy finom, egészséges és laktató, variálni is remekül lehet. Többek között sütőtökös verzióban is létezik, amivel igazán őszies hangulatot varázsolhatsz a reggelekbe.
A sütőtököt kis kockákra vágjuk, majd 200 fokos sütőben megsütjük.
A zabpelyhet megszórjuk ízlés szerint fahéjjal, szegfűszeggel és szerecsendióval, ráöntjük a felforralt mandulaitalt és a vizet, majd 5percig állni hagyjuk.
Az elkészült tököt villával összetörjük, és a mézzel együtt hozzákeverjük a zabkásához. Forrón tálaljuk.
[sc name=”facebook” ][/sc]
Az eldobható gumikesztyűk alapvető elemei a higiéniai és biztonsági gyakorlatoknak, elengedhetetlenek az egészségügytől kezdve az…
Ha baráti vacsoraötletet keresel, ami gyors, olcsó és garantáltan jó hangulatot teremt, akkor a palacsintaparti…
Mit tegyünk az uzsonnásdobozba, ha unjuk a párizsis zsemlét? Hogyan lehet a tízórai egyszerre egészséges,…
Meki szendvics + magyaros retro ízvilág + Dzsúdló = mi kell még? Na jó, bevalljuk:…
A fogak egészsége vitalitásunk egyik alappilérét képezi. Ugyanis az emésztés már a szájban, a rágással…
Talán te is ismered azt az érzést, amikor tudod, hogy változtatnod kell, de valami mégis…