Mennyei gránátalmás pohárkrém vagy a gránátalma chutney. Mind mind isteni desszertek. De gondoltátok volna, hogy a gránátalma jól passzol például a húsokhoz is? Na, mi most ehhez hoztunk egy receptet!
A gránátalma jótékony hatásait már kitárgyaltuk, például, hogy kiváló Candida ellen, és egy igazi vitaminbomba. Nem mellesleg kívülről is alkalmazható, kiváló bőrfiatalító. Talán elsőként desszertként tudnánk elképzelni, pedig hiba lenne ebbe a skatulyába belerakni. Mi most éppen ezért egy húsokhoz kíválóan illő mártást hoztunk, ami tutira feldobja a tányért!
A gránátalmát félbe vágjuk, majd kiszedjük a magjait. A filterekkel és a fahéjjal teát főzünk, lehűtjük, majd hozzáadjuk a kipréselt gránátalma levét, és egy picit megcukrozzuk.
Egy lábasban vajat hevítünk, beletesszük a lisztet és világos színűre lepirítjuk. Gyakorlatilag rántást készítünk, majd ezután hozzáöntjük a teás-gránátalmás levet és kellő sűrűségűre készítjük. Tovább ízesíthetjük fahéjjal. Sült csirkecombokhoz igazán mennyei. Jó étvágyat hozzá!
Ha valaha beírtad már a keresőbe azt, hogy „melyik a legjobb diéta fogyáshoz?” vagy „mit…
Ez egyre több emberben felmerülő kérdés, különösen azokban, akik reggel már félálomban a kávéfőzőhöz botorkálnak,…
Képzeld el ezt, hogy egy ismeretlen városban sétálsz, megéhezel, de nem akarsz turistacsapdába sétálni. Előveszed a…
Emlékszel a kilencvenes évekre? VHS a tékából, pasztellszínű görkorcsolya, Spice Girls kazetta a walkmanben, és…
Van egy illat, ami bármilyen időjárásban nyarat varázsol a levegőbe: a lassan karamellizálódó BBQ szószé.…
A hajnali és késő esti repülőjáratok nem ritkák – sőt, sokan tudatosan választanak ezek közül,…