Mennyei gránátalmás pohárkrém vagy a gránátalma chutney. Mind mind isteni desszertek. De gondoltátok volna, hogy a gránátalma jól passzol például a húsokhoz is? Na, mi most ehhez hoztunk egy receptet!
A gránátalma jótékony hatásait már kitárgyaltuk, például, hogy kiváló Candida ellen, és egy igazi vitaminbomba. Nem mellesleg kívülről is alkalmazható, kiváló bőrfiatalító. Talán elsőként desszertként tudnánk elképzelni, pedig hiba lenne ebbe a skatulyába belerakni. Mi most éppen ezért egy húsokhoz kíválóan illő mártást hoztunk, ami tutira feldobja a tányért!
A gránátalmát félbe vágjuk, majd kiszedjük a magjait. A filterekkel és a fahéjjal teát főzünk, lehűtjük, majd hozzáadjuk a kipréselt gránátalma levét, és egy picit megcukrozzuk.
Egy lábasban vajat hevítünk, beletesszük a lisztet és világos színűre lepirítjuk. Gyakorlatilag rántást készítünk, majd ezután hozzáöntjük a teás-gránátalmás levet és kellő sűrűségűre készítjük. Tovább ízesíthetjük fahéjjal. Sült csirkecombokhoz igazán mennyei. Jó étvágyat hozzá!
Egy nyári nap, amikor a hőség már elviselhetetlen, egy görögdinnyés smoothie tökéletes választás. Ahogy a…
Egy forró nyári délutánon, amikor a nap perzseli a bőrt és az ember csak egy…
Egyszer volt, hol nem volt, egy kis magyar faluban élt egy fiatal lány, Lili, aki…
Az ALDI Magyarország ebben az évben még több értékesítési lehetőséget biztosít a magyar termelőknek. A…
Ez a sajtos ropogós recept mindig nagy sikert arat a baráti összejöveteleinken. Egy alkalommal, amikor…
Ez a zöldséges quiche recept mindig nagy sikert arat, amikor a családot szeretném elkápráztatni egy…