A harmadik alkalommal megrendezett Magyarország étele élőmunkás szakácsversenyén a csákberényi séfek remeke vitte el a fődíjat. 

A Magyarország étele szakácsverseny abszolút hazai ötlet, amely olyan népszerű, ugyanakkor innovatív ételek nevezését várják mindent évben, amely alkalmas arra, hogy Magyarország étele címet elnyerje – olvashatjuk a kezdeményezés hivatalos oldalán.

A tizenkét döntős csapat közül az első helyen idén a csákberényi Kilroy Group Kft. csapata a Kilroy Team: Ortó Gyula és Dobos Tibor végzett. A verseny témaköre a nemzeti összetartozás volt, ahol a versenyzőknek figyelembe kellett venni, hogy olyan ételt alkossanak, amelyet egy átlagos felszereltségű konyhán is el lehet készíteni, akár nagyobb mennyiségben is.

A verseny kikötésében az is szerepelt, hogy a piros, fehér és a zöld szín is megjelenjen a tányéron. A pirost a pirospaprika, a fehéret a túró, a zöldet pedig valamilyen zöldség szimbolizálta.

https://www.facebook.com/magyarorszagetele/photos/a.2001997186734810/2723905281210660/?type=3&eid=ARC8RZVKJnEwChKohwa9k4HFFl2igsyd5jD-R9sE9FuWeJvpOkbLepI5qvk_DbMlFOKtfk2M_g_iWumj&__xts__%5B0%5D=68.ARDUYty2itW6lnKHday5wlnX9PoczlQNQvbW32nOQt_tEEP4kJRGoyfx2UhkzdVWbQPlucy1tysMheUtFIp3llHL95BP7x6rcWW6PvEjwJuqE_AmMgCbECZeBJlhWs1PVoxn-rb9GWGdmiGCqUdLqrA8RR-Y8HvCUnk_rGDqcGQcCWFtJhVqgQJzHfkdYV0rVC59UY_3W5v7bSrUuopezmkRsURHN5KHGvSbBgyuf3ttkoV_3H6ue4KePwema4eqn79AGtEQQSCuw_0UY5JpKagO9H8OOaDf1fLOg_I9F7qQxoe8Nz1zf02O19KIb0EHhgtEFeTamI1P8xLTMAl7MkSG_9Q2BDAYPVQhDWwOnjKbZnSehbseipAOmuH7WQeOrDC-VxuH4oOJuGWuqq7Ceq8jVZ9mA7RVnVvKHLaoBbeeIaYtqA0&__tn__=EEHH-R

A verseny második helyezettjeként Simon András és Fodor Szabolcs (Hunguest Hotels Zrt. Galyatető) végzett, míg a harmadiknak járó díjat Paskó Csaba és Bódity Krisztián (Vajdaság) vehette át.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Hirdetés: