Forrás: Fejér Megyei Hírlap
A harmadik alkalommal megrendezett Magyarország étele élőmunkás szakácsversenyén a csákberényi séfek remeke vitte el a fődíjat.
A Magyarország étele szakácsverseny abszolút hazai ötlet, amely olyan népszerű, ugyanakkor innovatív ételek nevezését várják mindent évben, amely alkalmas arra, hogy Magyarország étele címet elnyerje – olvashatjuk a kezdeményezés hivatalos oldalán.
A tizenkét döntős csapat közül az első helyen idén a csákberényi Kilroy Group Kft. csapata a Kilroy Team: Ortó Gyula és Dobos Tibor végzett. A verseny témaköre a nemzeti összetartozás volt, ahol a versenyzőknek figyelembe kellett venni, hogy olyan ételt alkossanak, amelyet egy átlagos felszereltségű konyhán is el lehet készíteni, akár nagyobb mennyiségben is.
A verseny kikötésében az is szerepelt, hogy a piros, fehér és a zöld szín is megjelenjen a tányéron. A pirost a pirospaprika, a fehéret a túró, a zöldet pedig valamilyen zöldség szimbolizálta.
A verseny második helyezettjeként Simon András és Fodor Szabolcs (Hunguest Hotels Zrt. Galyatető) végzett, míg a harmadiknak járó díjat Paskó Csaba és Bódity Krisztián (Vajdaság) vehette át.
[sc name=”facebook” ]
Ha Ön Kymco ZX 50 robogót használ, előfordulhat, hogy felmerül a kérdés: hogyan kell rendben…
Van az az érzés, amikor egy nyaralás után úgy érsz haza, hogy „na, most aztán…
Vajon pontosan mennyi alkohol van egy pohár borban, és ez mit jelent a szervezetünkre nézve,…
Hallottál már a lila McDonald’s shake-ről, amiért Amerikában mindenki odavan? Most végre nálunk is elérhető…
Emlékszel még, amikor a főzőműsorok háttérzajként mentek a tévében? Ma már egészen más világban élünk.…
Mi a VIBE Budapest titka? Az, hogy egyszerűen nem hasonlítható semmihez. Itt minden részlet a…