100 adag halászlét főzött le a a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. és a Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete, ezzel mondva köszönetet az egészségügyi dolgozók egész éves fáradságos munkájáért.
Jótékony céllal főzték a halászlét, ezzel szerették volna megköszönni az egészségügyi dolgozók egész éves fáradhatatlan munkáját. A 100 adag halászlét négy bográcsban főzték meg, amellyel a Siófoki Kórház munkatársait lepték meg.
Ehhez segítségünkre vannak a Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesületének tagjai, a halat azt a saját tógazdaságunkban termeltük és így karácsony közeledtével szeretnénk egy ilyen kedves kis gesztussal megköszönni az ő munkájukat
– fogalmazott Fodor Ferenc, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. haltermelési igazgatója.
A készítők még a receptet is megosztották a nagyérdeművel:[tds_note] 1 kg halhoz 8-10 dkg hagymára van szükség egy púpos evőkanál jó minőségű bácskai paprikára 3 dkg sóra és másfél liter vízre. Ennyire egyszerű az elkészítése, azért jó a bajai halászlé, gyorsan egyszerűen és természetesen tésztával tálaljuk.
[/tds_note]
A kórház dolgozóinak 50 kiló halból 100 adagot készítettek.
[sc name=”facebook” ]
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…