A Szentkirályi új, gyümölcsös ízesítéssel gazdagította kínálatát, hogy még vonzóbbá tegye az egészséges napi folyadékbevitelt. Áprilistól elérhető a boltokban a Szentkirályi Egy Csepp Gyümölcs ásványvíz, amely hozzáadott cukor és édesítőszerek nélkül, egy csepp természetes citrom- és erdeigyümölcs-kivonattal teszi különlegessé a már jól ismert ásványvizet.

Napi szinten egy felnőttnek 2-2,5 liter folyadék bevitele ajánlott, azonban sokaknak nehézséget okoz ezt a mennyiséget tiszta vízből fedezni. Sok fogyasztó szívesen választ ízesített italokat, hogy változatosabbá tegye napi folyadékfogyasztását. A táplálkozási szakértők azt javasolják, hogy a napi hidratáció főként ásványvízből és ivóvízből álljon, míg a cukros italokat csak alkalmanként érdemes fogyasztani. Az egészségtudatos életmód növekvő népszerűségével egyre többen keresnek olyan termékeket, amelyek mentesek a cukortól és az édesítőszerektől.

Hogyan biztosítsuk a megfelelő napi folyadékbevitelt?

A Szentkirályi új terméke, a kategóriateremtő Szentkirályi Egy Csepp Gyümölcs, az egészséges és ízletes hidratációra kínál megoldást. Az áprilisban bevezetett termék alapja a kiváló minőségű Szentkirályi ásványvíz, amelyhez egy csepp természetes gyümölcskivonat ad különleges ízt. Az enyhén szénsavas, 1,5 literes kiszerelésben kapható ital nem tartalmaz sem édesítőszereket, sem tartósítószereket, így ideális választás a legtöbb diétához és egészségtudatos étrendhez.

„Az egészségtudatosság és a természetesség volt a két fő irányelvünk a Szentkirályi Egy Csepp Gyümölcs megalkotásakor. Innovációinkkal mindig arra törekszünk, hogy minőségi, frissítő termékeket kínáljunk a fogyasztóknak. Bízunk benne, hogy a Szentkirályi Egy Csepp Gyümölcs gyorsan népszerűvé válik, köszönhetően remek összetételének és frissítő ízvilágának” – mondta Dávid Dóra, a Szentkirályi Magyarország brand managere.

A Szentkirályi Egy Csepp Gyümölcs frissítő élményt nyújt citrom és erdei gyümölcs ízesítéssel. Azoknak sem kell kompromisszumot kötniük, akik ízesített italt keresnek, de kerülik a mesterséges édesítőszereket. A termék természetesen frissítő íze miatt könnyen beépíthető a napi rutinba, és a 1,5 literes kiszerelésnek köszönhetően izgalmas alternatívát kínál a természetes ásványvizek között.

Hirdetés: