Az idei tavasz izgalmas újdonságot hozott a Borsodi Sörgyár prémium kínálatában. A frissen bemutatott Miller Lime egy olyan sör, mely a klasszikus Miller Genuine Draft könnyedségét ötvözi a frissítő lime ízével, így tökéletes választás bármely nyári kalandhoz. A hivatalos bemutatóra május 10-én kerül sor a budapesti Easy Art Space szórakozóhelyen.

A Miller Lime az országosan elérhető legújabb prémium lager sör a Borsodi Sörgyárnál. A klasszikus Miller Genuine Draft jellegzetes ízvilágát örökli, de egy frissítő lime-lével tették még izgalmasabbá. Ez a sörfajta ideális társ lehet a városi bulikhoz, a pihentető strandnapokhoz vagy akár a vibráló fesztiválokhoz.

Az aranyló és tiszta megjelenésű Miller Lime enyhe citrusos illattal és lágy ízvilággal rendelkezik, melyet egy édes, lime-os utóíz koronáz meg. A 4%-os alkoholtartalomnak köszönhetően könnyedén fogyasztható, és kifejezetten vonzó lehet a fiatalabb felnőttek és a női fogyasztók számára.

Spiegel György, a Borsodi Sörgyár marketingigazgatója szerint a Miller Lime megfelel azoknak az igényeknek, melyeket a fogyasztók egy jó nyári sörrel szemben támasztanak: könnyedség, könnyen ihatóság és egy frissítő, gyümölcsös íz. A Miller Lime debütálásával pedig a márka tovább építi kapcsolatát a zenei világgal, hiszen az eseményen zenei programok és kreatív workshopok is várják az érdeklődőket.

Az újdonság 330 ml-es üveges kiszerelésben lesz kapható az ország összes vendéglátóhelyén és üzletében. Ha kíváncsi vagy a részletekre, keresd fel a Miller Time Bar x Easy Facebook oldalát.

Ez a friss, újszerű sör remek lehetőséget kínál arra, hogy egy könnyed nyári élmény részese lehessünk, miközben új ízeket fedezhetünk fel és megélhetünk egy különleges kóstoló élményt.

Hirdetés: