Nyáron legalább egyszer – ha nem többször – elkészítjük az őszibarack-krémleves receptjét, amely annyira egyszerű, ám ízletes, hogy mindenkinek meg kellene kóstolni.
A kánikulában, amikor a hátunk közepére sem kívánjuk a zsíros és nehéz ételeket, az egyik legjobb fogás a gyümölcsleves. Kár is lenne veszni hagyni azt a rengeteg finom gyümölcsöt, ami nyáron megterem, így ami esetleg ütődött vagy nem olyan szép, nyugodtan használjuk fel levesben.
A zamatos őszibarackból például nagyon ízletes leves készíthető, amely még desszertként is megállja a helyét. Sőt, mi több, még főzni sem kell, így az értékes tápanyagok is benne maradnak. Viszont diétásnak közel sem diétás, a sok cukor miatt, de ha egészségesebbre vágyunk, akkor a cukrot váltsuk ki valamilyen természetes édesítőszerrel, például nyírfacukorral vagy kókuszcukorral.
A pudingport a tejjel pár perc alatt kikeverjük, a fahéjjal fűszerezzük.
A tejszínt a megtisztított gyümölccsel és a cukorral összeturmixoljuk, a pudingos tejbe szűrjük, elkeverjük.
Jól behűtjük, tejszínnel díszítve tálaljuk.
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…