Dinnye Aldi
Dinnye Aldi

Az ALDI Magyarország diszkontáruházlánc a mai naptól kezdődően minden üzletében egységesen 139 forintos kilogrammonkénti áron kínálja a görögdinnyét. A tavalyi árhoz képest 10 forintos árcsökkentés hozta meg ezt a változást, amelynek kiváltó oka a vállalat görögdinnye beszállítójának javaslata volt.

Az áruházlánc, amely az ország leggyorsabban növekvő diszkontáruházlánca, folyamatosan azon dolgozik, hogy a magyar családokat alacsonyabb árakkal támogassa. Az idei év során, már július elejétől, az ALDI kizárólag magyar görögdinnyét árult minden üzletében, és dinnyebeszállítói folyamatosan kiváló minőségű magyar termékeket szállítottak.

A vállalat legnagyobb dinnyebeszállítója átadási árainak további csökkentésével még kedvezőbb, 139 forintos kilónkénti áron kínálja most a görögdinnyét.

„Az idei dinnyeszezonban kiválóak voltak az időjárási feltételek, amelyek kiemelkedő termést eredményeztek számunkra, így még nagyobb mennyiséget tudunk alacsony áron az ALDI számára szállítani,” nyilatkozta Krecs Árpád, dinnyetermelő.

Az ALDI Magyarország továbbra is elkötelezett a magyar beszállítók mellett. 2021 ősze óta kizárólag magyar eredetű, friss húst tart az áruházak állandó kínálatában, és a tejtermékek és tojástermékek is magyar termelőktől származnak. A nyári szezonban a diszkontlánc zöldség-gyümölcs kínálatának mintegy 80%-a magyar termelőktől érkezik.

„Az ALDI minden szezonban alacsony árakkal kívánja elősegíteni a magyar családok támogatását. Idén már öt alkalommal hajtottunk végre tartós árcsökkentést, most pedig a nyár egyik legkedveltebb gyümölcsének árát sikerült jelentősen mérsékelni,” mondta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.

Az ALDI továbbra is a magyar termékek elkötelezett támogatója, és július 3-ától csak hazai forrásból származó dinnyét vesz át biatorbágyi raktárában. Az ALDI polcain a választékban kétféle sárga- és kétféle görögdinnye található, melyek a magyar családok asztalaira kerülnek ezen a nyáron.

Hirdetés: