Soha nem látott újdonsággal rukkolt elő a Lidl: online főzőiskolát indított az áruházlánc, méghozzá olyat, amelyet bárki ingyenesen elérhet. 

A kezdőknek és haladóknak is egyaránt ajánlott tanfolyam során Széll Tamás Michelin-csillagos séftől sajátíthatjuk el a konyhai trükköket és praktikákat, és a különböző témákon keresztül, az alap technológiáktól, az alapanyag-felhasználáson át, az összetett ételek elkészítésébe is beletanulhatunk.

A tanfolyam több modulból áll, melyek mindegyike különböző alapanyagokat mutat be. Minden egyes modul három egymáshoz kapcsolódó videóból épül fel úgy, hogy fokozatosan halad a könnyebben elsajátítható technológiáktól a komplexebb receptekig. Az első videó kifejezetten technológia témát ölel körbe, a második szintén, de itt már recept tippeket is kapunk, a harmadik bejegyzés alkalmával pedig már egy komplex ételt kell elkészítenünk az előző két videóban tanultak alapján.

lidl-főzőiskolát
Széll Tamás Michelin-csillagos séf Fotó: Lidl

Az áruházlánc YouTube csatornáján futó tanfolyam egyik legnagyobb előnye, hogy saját tempónkban haladhatunk, senki nem sürget minket, a videókat és a recepteket ráadásul bármikor újranézhetjük. Az ehhez hasonló online főzőműsorok egyébként külföldön is nagy népszerűségnek örvendenek, ám azok többnyire csak térítés ellenében vehetőek igénybe.

Bár most először indít a Lidl ehhez hasonló főzőiskolát, korábban már több illusztrált szakácskönyvet is kiadott, és több száz online elérhető receptet és videót tett közzé a gasztronómia kapcsán. Ha felkeltette az érdeklődésetek az online főzősuli, akkor ide kattintva érhetitek el: http://bit.ly/2NzODBu

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Hirdetés: