A közértplusz.hu lehetőséget biztosít, hogy a világhálón szörfölve egyenesen a termelőktől szerezzük be a legfrissebb gyümölcsöket és zöldségeket, illetve minőségi kézműves termékeket. 

A jelenlegi rendkívüli helyzetben a vásárlók igyekeznek kerülni a személyek kontaktusokat, így bevásárlásaik során egyre többen az online vásárlást részesítik előnyben. Ez ugyanúgy vonatkozik az élelmiszerekre, mint ahogy az elektronikai eszközökre, a ruhákra vagy éppen a kozmetikumokra. Magyarország legújabb online termelői piacát is éppen azért álmodták meg, mert a járvány miatt kialakult helyzet egyértelműen rámutatott egy alternatív élelmiszerhálózat kialakításának fontosságára, amely akár vészhelyzet esetén is képes ellátani a magyar lakosságot hazai termelőktől és kézművesektől érkező friss élelmiszerekkel.

Március elejével indult el Magyarország legújabb digitális termelői piacának tesztüzeme: a Digitális Termelői Piac program keretében megvalósuló kozertplusz.hu közvetlenül kíván kapcsolatot teremteni a vásárló és a termelő között. Az elindulás pillanatától kezdve dinamikusan növekszik a digitális piac partnereinek száma, nem véletlenül, hiszen az online platform mind a termelők, mind pedig a vásárlók számára számos előnyt biztosít.

A cég üzletfejlesztési vezetője, Tordai Péter a rövid ellátási láncok szerepét emelte ki, hiszen az ezen keresztül végbemenő értékesítés a legalkalmasabb módja annak, hogy a fogyasztók biztonságos, egészséges, minőségi és elismert eredetű termékekhez jussanak. A cél nyár végére lefedni az ország minden régióját a házhozszállítással, és a tesztüzem tapasztalataira építve elindítani a Közért + végleges platformjának működését.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Hirdetés: