Stella Artois 0,0%
Stella Artois 0,0%

Az idén 50 éves Borsodi Sörgyár új, 0,0%-os alkoholmentes termékkel bővíti portfólióját. A márciustól elérhető Stella Artois 0,0% nemcsak a már jól ismert ízvilágot biztosítja, hanem alacsony kalóriatartalommal is bír, ami tökéletesen illeszkedik a női igényekhez.

A Borsodi Sörgyár több mint 30 éve vezette be első alkoholmentes sörét, a Borsodi Pólót. A fogyasztói igény egyre csak növekszik azóta is a minőségi, alkoholmentes sörök iránt, így a vállalat az általa forgalmazott márkák termékkínálatában is igyekszik erre alternatívát nyújtani. Idén tavasszal a boltok polcain üdvözölhetjük a Stella Artois 0.0%-ot is, amellyel még tovább bővül az alkoholmentes láger típusú sörök listája, kínálva egy nőiesebb, könnyedebb alternatívát.

A magyar sörfogyasztók preferenciái folyamatosan változnak, hiszen az alkoholmentes termékek térhódítása mellett a Borsodi Sörgyár tapasztalatai szerint egyre nő az alacsony kalóriatartalmú sörök iránti kereslet is. A Stella Artois 0.0% mindkét kritériumnak eleget tesz, ezenfelül 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz. A 600 éves belga recept alapján készült sör alkoholmentes változata megőrizte markáns ízjegyeit: nem veszített karakteres komlós keserűségéből, frissítő szénsavasságából, tiszta lecsengéséből, és 100 ml csupán 18 kalóriát tartalmaz, így bármikor fogyasztható, akár egy lányos estén vagy egy nyári piknik alkalmával is.

„A Borsodi Sörgyár a hagyományok megőrzése mellett bátran próbál ki új irányokat, amennyiben az valódi fogyasztói igényekkel találkozik. Erre jó példa a Stella Artois 0.0% is. Magyarországon a fogyasztók egyre tudatosabbak, hiszen nőtt a minőségi, alkoholmentes sörök iránti kereslet, emellett odafigyelnek a bevitt kalóriamennyiségre is. Mindenkinek ajánljuk az új, alacsony kalóriatartalmú alkoholmentes Stella Artois 0.0%-ot, amelyet minőségi alapanyagokból és természetes összetevőkből főzünk” – tette hozzá Spiegel György, a Borsodi Sörgyár marketingigazgatója.

A Stella Artois 0.0% március harmadik hetétől elérhető az üzletek polcain, üveges és dobozos formában, így mindenki könnyedén választhatja a számára leginkább megfelelő kiszerelést. Legyen szó egy lányos estéről, egy nyári piknikről vagy csak egy kényelmes hétvégi délutánról, a Stella Artois 0.0% tökéletes választás lesz azok számára, akik szeretnék élvezni a sör karakterét, de nem szeretnének alkoholt fogyasztani.

Az alkoholmentes és alacsony kalóriatartalmú Stella Artois 0.0% az egészséges életmódra törekvő nőknek is ideális választás, akik szeretnék élvezni a sör ízvilágát, de odafigyelnek a bevitt kalóriákra és az alkoholtartalomra. Tegyük hát próbára ezt az új, ízletes és frissítő alkoholmentes sört, amely minden alkalomhoz tökéletes kísérőt nyújt. Ünnepeljünk együtt a barátnőinkkel, családunkkal vagy akár csak a saját magunkkal, és élvezzük a Stella Artois 0.0% könnyed, harmonikus ízét, amely minden kortyban az ősi belga sörfőzési hagyományokat idézi.

Ne felejtsük el, hogy az alkoholmentes sörök nemcsak a vezetőknek vagy a terhes nőknek kínálnak alternatívát, hanem mindazoknak, akik szeretnék élvezni a sör élményét, miközben odafigyelnek az egészségükre és a jó közérzetükre. Fedezzük fel együtt a Stella Artois 0.0%-ot, és élvezzük az élet frissítő pillanatait alkoholmentesen!

Hirdetés: