Dreher termékpaletta
Dreher termékpaletta

A Dreher Sörgyárak ikonikus jelképe, a háromszögben elhelyezett kör, most még hangsúlyosabban jelenik meg a márka teljes, alkoholos és alkoholmentes termékkínálatának friss, egységes csomagolásán. Az ősi sörfőző szimbólum, a kőbányai gyár megnyitásának éve és az alapító aláírása a gazdag hagyományokra utal, míg a design egésze a modern kort képviseli. Az idei szezonban a Dreher Barack is az új megjelenéssel kerül a polcokra.

A szimbólum alapját képező háromszög szögei a sör alapanyagait (komlót, malátát és kristálytiszta vizet) képviselik, míg a kör a sörfőző mester tudását szimbolizálja. Ez a hagyományos márkaelem lejátszógombként jelenik meg a hirdetésekben, és mostantól modern mintában találkozhatunk vele a sörös dobozokon és címkéken is. A Dreher csapata a váltással egy kreatív játékosságot keresett, amely az eltérő megjelenéseket egységes termékportfólióba rendezi. Az új, mai trendeknek megfelelő csomagolás a márka 1895-ös hagyományait is őrzi.

Illés-Presits Lívia, a Dreher Sörgyárak Dreher és Dreher 24 márkákért felelős vezetője elmondta: „A Dreher Classic helyére a Gold érkezett 2019-ben, amikor a receptúrán és a csomagoláson is változtattunk. A fogyasztók pozitívan fogadták az újítást, és a márka azóta is folyamatosan uralja a prémium kategóriát, illetve a kihívásokkal teli évek alatt is sikerült növelni a mennyiségi részesedését a prémium árszegmensben. Ezzel párhuzamosan a bemutatott variánsokkal is folyamatosan építkeztünk. Úgy éreztük, itt az ideje, hogy egységes és markánsabb megjelenést adjunk a söreinknek úgy, hogy a márka rajongói is magukénak érezzék őket.”

Az ízesített italok egyre népszerűbbek a fogyasztók körében, akik elsősorban az édesebb, délies gyümölcsízeket keresik. Ennek megfelelően az idei szezonban a Dreher Barack is csatlakozik a Bitter Lager, Hidegkomlós, IPA, Bak és Meggy variánsok mellé a kínálatban.

Az alsóerjesztésű, 4 százalékos alkoholtartalmú, könnyen kortyolható változat két féle komlóból készül, amelyek fanyar ízükkel ellensúlyozzák a gyümölcs zamatos, édes karakterét. Így azok számára is ideális választás lehet, akik nem igazán kedvelik a hagyományos söröket.

Ez a barackos ízű ital tökéletes alternatívát kínál azoknak, akik egy kis változatosságra vágynak, legyen szó egy lányos estéről vagy egy kellemes nyári piknikről a parkban. Ne feledjétek, hogy a Dreher új megjelenése és ízesített itala a női fogyasztókra is gondol, tehát merjétek bátran kipróbálni és megosztani élményeiteket!

Fedezzétek fel az új Dreher Barackot, és élvezzétek a frissítő, gyümölcsös ízvilágot, amely egy új színfoltot hoz a hűsítő italok palettájára! 🍑🌞✨