A saksuka a mi lecsónktól eltérően buggyantott tojással és paradicsompürével készül, és az egyik legfinomabb meleg reggeli, amit valaha kóstoltunk. …
A krumplis tészta és a kovászos uborka maga a megtestesült retró életérzés, ami mindenféle flinc-flanc nélkül is úgy jó, ahogy…
A franciák tudják milyen a jó desszert, és erre a crème brûlée az egyik legjobb példa. A crème brûlée a…
Egy krumplis fogás is lehet izgalmas: a medvehagymás vajas burgonya igazi ínyenc köret, és éppen most van itt az ideje…
A Tex-Mex kifejezés egy finom és fűszeres jellegű konyhát takar, amelynek jellege mára teljesen beépült a legtöbb amerikai életébe és ételébe. Ez…
A forrólevegős sütők, divatos néven az airfryerek itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ezért arra gondoltunk, hogy most öt olyan…
Az obatzter (vagy obatzda, esetleg obazda) a bajorok kedvelt reggelije, amelyet tízóraira, vagy sörkorcsolyaként is szívesen fogyasztanak kenyérre kenhető ínycsiklandó…
A karfiol, a cukkini vagy a padlizsán mellett a rántott brokkoli is fenséges fogás, amely egy könnyed mártogatóssal kiegészítve tökéletes…
Alapvető változást hoz a kávézás történetébe a Nespresso által kifejlesztett Vertuo rendszer, amely nemzetközi sikere után Magyarországra is megérkezett. A…
Tudtad, hogy konyhai katasztrófáknak, háború keltette élelmiszer hiánynak vagy egyszerű véletlenennek köszönhetjük napjaink néhány kedvenc ételét és italát is? Legyen…