Fotó: Ruled Me
A csiperkés, sajtos omlett igazi ráérős reggeli, és az egyik legjobb benne, hogy szinte alig van vele mosogatnivaló.
A csiperke szuper étel, lehet leves, ragu, köret, de készülhet belőle villásreggelire is tojással. Ha itt van a hétvége, vagy csak a szabadságunkat töltjük, érdemes megadni a módját a reggelinek, és valami laktató finomságot az asztalra tenni.
7 db tojás
300 g csiperke
1 vöröshagyma
só, bors
parmezán
olívaolaj
A tojásoka felverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és beleszórjuk a parmezán kétharmadát.
A gombát megtisztítjuk megmossuk, majd vékony szeletekre vágjuk. A vöröshagymát meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk.
Olívaolajon megdinszteljük a hagymát, rárakjuk a gombákat, és kicsit megpirítjuk őket.
Hozzáöntjük a tojást, majd rászórjuk a maradék parmezánt, és készre sütjük.
[sc name=”facebook” ][/sc]
Ha valaha beírtad már a keresőbe azt, hogy „melyik a legjobb diéta fogyáshoz?” vagy „mit…
Ez egyre több emberben felmerülő kérdés, különösen azokban, akik reggel már félálomban a kávéfőzőhöz botorkálnak,…
Képzeld el ezt, hogy egy ismeretlen városban sétálsz, megéhezel, de nem akarsz turistacsapdába sétálni. Előveszed a…
Emlékszel a kilencvenes évekre? VHS a tékából, pasztellszínű görkorcsolya, Spice Girls kazetta a walkmanben, és…
Van egy illat, ami bármilyen időjárásban nyarat varázsol a levegőbe: a lassan karamellizálódó BBQ szószé.…
A hajnali és késő esti repülőjáratok nem ritkák – sőt, sokan tudatosan választanak ezek közül,…