Fotó: Ruled Me
A csiperkés, sajtos omlett igazi ráérős reggeli, és az egyik legjobb benne, hogy szinte alig van vele mosogatnivaló.
A csiperke szuper étel, lehet leves, ragu, köret, de készülhet belőle villásreggelire is tojással. Ha itt van a hétvége, vagy csak a szabadságunkat töltjük, érdemes megadni a módját a reggelinek, és valami laktató finomságot az asztalra tenni.
7 db tojás
300 g csiperke
1 vöröshagyma
só, bors
parmezán
olívaolaj
A tojásoka felverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és beleszórjuk a parmezán kétharmadát.
A gombát megtisztítjuk megmossuk, majd vékony szeletekre vágjuk. A vöröshagymát meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk.
Olívaolajon megdinszteljük a hagymát, rárakjuk a gombákat, és kicsit megpirítjuk őket.
Hozzáöntjük a tojást, majd rászórjuk a maradék parmezánt, és készre sütjük.
[sc name=”facebook” ][/sc]
A konyhában színt, illatot és ízt ad minden ételnek, de a kurkuma ennél jóval többre…
A karácsony nem december 24-én kezdődik. Sokkal előbb. Talán akkor, amikor egy hideg reggelen kinyitod…
Vannak filmek, amik azért születnek, hogy elgondolkodtassanak. Aztán vannak karácsonyi filmek, amik csak azért, hogy…
Kevés kellemetlenebb dolog van annál, mint amikor betegen az ember elveszíti az ízek és illatok…
Felnőtteknek szóló tartalom!A cikk alkoholos italról szól, fogyasztása csak 18 éven felüliek számára ajánlott. Kérjük,…
Sült csirkét ennél Budapesten, ami kívül ropogós, belül omlós? A Blaha Chicken Tenders felfedi, mi…