A csiperkés, sajtos omlett igazi ráérős reggeli, és az egyik legjobb benne, hogy szinte alig van vele mosogatnivaló.
A csiperke szuper étel, lehet leves, ragu, köret, de készülhet belőle villásreggelire is tojással. Ha itt van a hétvége, vagy csak a szabadságunkat töltjük, érdemes megadni a módját a reggelinek, és valami laktató finomságot az asztalra tenni.
7 db tojás
300 g csiperke
1 vöröshagyma
só, bors
parmezán
olívaolaj
A tojásoka felverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és beleszórjuk a parmezán kétharmadát.
A gombát megtisztítjuk megmossuk, majd vékony szeletekre vágjuk. A vöröshagymát meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk.
Olívaolajon megdinszteljük a hagymát, rárakjuk a gombákat, és kicsit megpirítjuk őket.
Hozzáöntjük a tojást, majd rászórjuk a maradék parmezánt, és készre sütjük.
[sc name=”facebook” ][/sc]
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…