Fotó: Ruled Me
A csiperkés, sajtos omlett igazi ráérős reggeli, és az egyik legjobb benne, hogy szinte alig van vele mosogatnivaló.
A csiperke szuper étel, lehet leves, ragu, köret, de készülhet belőle villásreggelire is tojással. Ha itt van a hétvége, vagy csak a szabadságunkat töltjük, érdemes megadni a módját a reggelinek, és valami laktató finomságot az asztalra tenni.
7 db tojás
300 g csiperke
1 vöröshagyma
só, bors
parmezán
olívaolaj
A tojásoka felverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és beleszórjuk a parmezán kétharmadát.
A gombát megtisztítjuk megmossuk, majd vékony szeletekre vágjuk. A vöröshagymát meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk.
Olívaolajon megdinszteljük a hagymát, rárakjuk a gombákat, és kicsit megpirítjuk őket.
Hozzáöntjük a tojást, majd rászórjuk a maradék parmezánt, és készre sütjük.
[sc name=”facebook” ][/sc]
Mikor épp nehézségek között élünk – legyen szó gazdasági bizonytalanságról, inflációról vagy globális konfliktusokról –…
A gasztronómia világát 2025 nyarán egy meglepően játékos, mégis stílusos ételtrend uralja: a checkerboard saláta,…
A Time magazin érvelése szerint a menopauza túl gyakran jelenik meg diétás kontextusban, ami mentális…
Ha a reggeli rohanásban nincs időd arcápolásra, ez a gyors trükk segít frissen kezdeni a…
Gondoltad volna, hogy egy mennyei, krémes csokoládés süti elkészíthető mindössze 5 perc alatt? Ez a…
Egy megbízható kis piros-fehér-zöld jelzés a csomagoláson, amit egyre többen keresünk a boltokban – és…