Fotó: Home Cooking Adventure
A palacsinta régi kedvenc, amely még finomabb, ha reszelt alma gazdagítja a tésztáját.
A palacsintához mindössze néhány egyszerű, otthon is fellelhető alapanyag szükséges, és ez az almás verzió esetében sincs másképp. Ebben a receptben reszelt alma kerül a tésztába, ettől lesz extrán puha és légies a finomság.
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a sót, a cukrot, a vaníliás cukrot, a fahéjat és a sütőport.
A tojást elkezdjük habosítani, hozzáöntjük a tejet, majd fokozatosan hozzáadagoljuk a száraz hozzávalókhoz.
Az almát lereszeljük, a levét kinyomkodjuk, majd a palacsintatésztába keverjük.
A tésztát enyhén olajozott serpenyőbe adagoljuk, és mindkét felét megsütjük. (Inkább kisebb méretű palacsintákat készítünk.)
[sc name=”facebook” ][/sc]
Képzeld el a ropogósra sült szalonnát, az édesre karamellizált hagymát, barnacukrot, balzsamecetet és egy kis…
Egy kisfaluból indult, most pedig saját menüt kapott a Mekiben.Dzsúdló – polgári nevén Juhász Marci…
Ki mondta, hogy az egészséges étkezés egyet jelent az ízek feláldozásával? A konyhában rengeteg apró…
Ha Ön Kymco ZX 50 robogót használ, előfordulhat, hogy felmerül a kérdés: hogyan kell rendben…
Van az az érzés, amikor egy nyaralás után úgy érsz haza, hogy „na, most aztán…
Vajon pontosan mennyi alkohol van egy pohár borban, és ez mit jelent a szervezetünkre nézve,…