Fotó: Home Cooking Adventure
A palacsinta régi kedvenc, amely még finomabb, ha reszelt alma gazdagítja a tésztáját.
A palacsintához mindössze néhány egyszerű, otthon is fellelhető alapanyag szükséges, és ez az almás verzió esetében sincs másképp. Ebben a receptben reszelt alma kerül a tésztába, ettől lesz extrán puha és légies a finomság.
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a sót, a cukrot, a vaníliás cukrot, a fahéjat és a sütőport.
A tojást elkezdjük habosítani, hozzáöntjük a tejet, majd fokozatosan hozzáadagoljuk a száraz hozzávalókhoz.
Az almát lereszeljük, a levét kinyomkodjuk, majd a palacsintatésztába keverjük.
A tésztát enyhén olajozott serpenyőbe adagoljuk, és mindkét felét megsütjük. (Inkább kisebb méretű palacsintákat készítünk.)
[sc name=”facebook” ][/sc]
A konyhában színt, illatot és ízt ad minden ételnek, de a kurkuma ennél jóval többre…
A karácsony nem december 24-én kezdődik. Sokkal előbb. Talán akkor, amikor egy hideg reggelen kinyitod…
Vannak filmek, amik azért születnek, hogy elgondolkodtassanak. Aztán vannak karácsonyi filmek, amik csak azért, hogy…
Kevés kellemetlenebb dolog van annál, mint amikor betegen az ember elveszíti az ízek és illatok…
Felnőtteknek szóló tartalom!A cikk alkoholos italról szól, fogyasztása csak 18 éven felüliek számára ajánlott. Kérjük,…
Sült csirkét ennél Budapesten, ami kívül ropogós, belül omlós? A Blaha Chicken Tenders felfedi, mi…