A tojás kétségkívül hálás alapanyag, hiszen 8-10 perc alatt elkészül, és a belőle kreált majonézes tojássaláta összeállítása sem tart tovább 15 percnél.
Közeleg a húsvét, de még nem tudod mivel lepd meg a többieket? Ezen az ünnepen nem csak főtt formában és szépen kipingálva kerül tojás az asztalra, de a legtöbb családnál különböző formában elkészítve is hagyománya van a tojásos ételeknek. Egy laktató és krémes tojássaláta pedig mindig remek választás.
A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük, majd hagyjuk kihűlni.
Míg a tojások hűlnek, előkészítjük a krémet: a tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük egy tálban, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és szükség szerint egy kevés cukrot is adhatunk hozzá.
A vöröshagymát nagyon apróra vágjuk vagy lereszeljük, majd hozzákeverjük az öntethez.
A tojásokat megpucoljuk, csinos kockára vágjuk, és a többi hozzávalóhoz keverjük. Ha szeretjük a csípős ételeket, akkor egy kevés csiliporral is meghintjük. Azonnal is fogyasztható, de érdemes pár órára hűtőbe tenni, hogy az ízek alaposan összeérjenek. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
[sc name=”facebook” ]
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…