A mézeskalács sütés sajnos nem mindig a legegyszerűbb, néha ugyanis szinte dobálózni lehetne vele, olyan keményre sikerül. Nem úgy a mézeskalács golyóval! Ha nem szeretnénk lemondani a mézeskalács élményről, de biztosra szeretnénk menni, akkor ne késlekedjünk tovább! Nálunk már bejött, mi így készítjük a sütés nélküli mézeskalács golyót!
Valóban szupergyors süti, és garantáltan nem lehet elrontani. A gyerekek imádják, már nem egyszer arattunk vele osztatlan sikert. Jöjjön hát egy megúszós sütemény, amely nálunk már biztosan ott lesz az ünnepi asztalon!
A masszához:
A forgatáshoz:
A massza összetevőit egy nagyobb edénybe helyezzük, és egymás tetejére tornyozzuk őket. Egy külön tányérban kiöntjük a forgatáshoz szánt darált kekszet, amit egy csipetnyi fűszerkeverékkel spékelünk meg.
Ezt követően alaposan összedolgozzuk az alapanyagokat, szépen elnyomkodva a margarint, egészen addig, míg egy egységes masszává nem válik.
Végül pedig nedves kézzel tetszőleges méretű, dundi golyókat formázunk belőlük, majd meghempergetjük a forgatáshoz előkészített darált kekszben. Azonnal tálalhatjuk is! Voilá!
Van valami különös béke abban, amikor az ember egy csipetnyi Parajdi sót szór az ételbe.…
A modern fürdőszoba nemcsak praktikus helyiség, hanem napi feltöltőállomás. A zuhanykabin pedig a központi elem:…
Gondoltál már arra, miért olvad el a lelked is egy kocka csokitól? Lerántjuk a leplet…
Van valami egészen megmagyarázhatatlan abban, ahogy az őszi levegőben megjelenik a sült tök és a…
Miért mondanak le egyre többen a tusfürdőről, és vajon tényleg működik ez a „soapless” életmód?…
A modern konyha egyik legkényelmesebb berendezése a mosogatógép. Megspórolja a kézi mosogatás idejét, víztakarékos, és…