A tonhalas-majonézes tésztasaláta készítése nagyon gyors és egyszerű folyamat, kezdők is bátran próbálkozhatnak vele.
A tésztasaláta rendkívül sokoldalú és sokféleképpen variálható fogás, amit munka után, hétköznap is könnyen összedobhatunk. A tonhalas-majonézes tésztasaláta hatalmas kedvenc, tálalhatjuk ízlés szerint olíva bogyóval, illetve pár csepp citromlé ennek sem fog ártani.
1 csomag tészta
250 g tonhal
opcionális 15 dkg zöldborsó (friss vagy fagyasztott)
20 dkg majonéz
30 dkg tejföl
3 ek mustár
1 ek citromlé
só, bors
A tésztát sós, lobogó vízben feltesszük főni.
Forrásban lévő sós vízben puhára főzzük a zöldborsót, leszűrjük és hagyjuk lecsepegni.
A tejfölt simára keverjük a majonézzel, a mustárral, és ízesítjük 1-2 ek citromlével és egy kevés sóval és borssal.
A leszűrt tésztát összeforgatjuk a villával összetört tonhallal és zöldborsóval. Ízlés szerint friss petrezselyemmel tálaljuk.
[sc name=”facebook” ][/sc]
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…