Maláta rajongók figyelem: jönnek a Corvin Szezonzáró Sörnapok

4 év ago

Ismét kedveznek a sörök szerelmeseinek: szeptember 16. és 20. között a belváros szívében tölthetjük meg korsóinkat a legfinomabb kézműves sörökből…

Rakott káposzta, a bőséges egytálétel

4 év ago

A rakott káposzta az egymásra kerülő rétegek jobbnál jobb elegyét kínálja, nem véletlen, hogy annyira szeretjük.  A hagyományos ételek kedvelői…

Fahéjas bundás alma palacsintatésztából

4 év ago

A palacsintatésztában aranybarnára sült, fahéjas bundás alma a szerkesztőség egyik nagy-nagy kedvence, ezért itt volt az ideje, hogy róla is…

Muffinformába ütött tojás reggelire

4 év ago

Ha extrábbra vágynánk a sima tükörtojásnál, akkor itt az ideje túllépni a kereteken: a muffinformába ütött tojás például egészen káprázatos…

Ha győri vagy, most hétvégén irány a Food Truck Show!

4 év ago

Le ne maradjatok a térség egyik legnagyobb gasztro eseményéről, a szeptember 11. és 13. között megrendezésre kerülő győri Food Truck…

A Margitszigeten lesz az év utolsó Food Truck Show-ja

4 év ago

A Kincsem Park helyett a Margitszigeten tartják a szeptemberi Food Truck Show-t 18 és 20. között. A ló- és agárverseny…

Egy költő kedvence: Marcza-fánk

4 év ago

Bizony a költők az írás mellett szerettek enni is: Arany János egyik kedvence például a Marcza-fánk volt, amelynek receptjét most…

Így ettek a nemzet nagyjai 2. – Jókai a bablevest, Mikszáth a töltött káposztát kedvelte

4 év ago

Egy korábbi cikkünkben már elmeséltük, mi volt Petőfi, Ady, Kosztolányi és Krúdy kedvenc fogása. Sorozatunkból ezúttal is irodalmunk nagyjainak új…

Hagyományos barack süti, a lagzik nagy sztárja

4 év ago

A barack süti többnyire a lakodalmakból lehet ismerős, és egyszerűbb elkészíteni, mint első látásra tűnik.  Ha eddig mindig csak a…

Tócsni zsenge tökből, ropogósra sütve!

4 év ago

A tócsni egy remek filléres fogás, amelyet ha tökből készítünk, jóval könnyedebb lesz, mint a hagyományos, amelyet krumpliból szokás.  A…