Fekete rizs, hogy micsoda?

5 év ago

A rizsről nincs olyan ember, aki ne hallott volna, na de vajon mi a helyzet a fekete rizzsel? Ha különleges…

Sült müzli extrákkal – a granola-sztori

5 év ago

Szinte mindenki hallotta már a granola kifejezést, de talán nem mindenki tudja mit is takar. Azt meg talán még kevesebben,…

Bronzérmes lett a Kreinbacher pezsgő Londonban

5 év ago

A világ legjelentősebb pezsgőversenyeként számon tartott Champagne and Sparkling Wine World Championships minden évben a világ legkiemelkedőbb pezsgői közül választja…

Ha az Ekler-fánk mesélni tudna

5 év ago

Mi személy szerint rajongunk azokért a gasztro oldalakért, ahol nemcsak a recept köszön velünk szembe, hanem kapunk egy kis ízelítőt…

Csattanjunk ki az egészségtől a gránátalmával

5 év ago

Vitaminbomba, vitamingránát, vitamindinamit. Egyre megy! Ez egy szuper gyümölcs, ezt tagadni is kár. Pont most terem, szóval ne csússzatok le…

Házi citromos sütőtök lekvárt készítettünk

5 év ago

Kóstoltátok már a házi sütőtök lekvárt? Mi most készítettük el először, de az biztos, hogy nem utoljára. Imádjuk megosztani az…

Így lesz tökéletes a Márton-napi sült liba!

5 év ago

Márton napján talán még azok is libasültet esznek, akik az év másik napján nem rajonganak annyira a szárnyasért. Hoztunk nektek…

Kóstoljuk meg mi is Harry Potter kedvenceit!

5 év ago

A magyarra fordított Harry Potter könyvek 20 éves szülinapja alkalmából arra gondoltunk, összeszedjük nektek a könyvekben említett varázslatos finomságokat. Ugye…

Az ország nagy klasszikusa: a gesztenyepüré

5 év ago

A hatalmas tejszínhab dombocskák alatt úszkáló isteni finom gesztenyepüré. Nekünk sajnos - vagy nem sajnos - az egyik legnagyobb gyengénk.…

Mégis miért eszünk Márton napján sült libát?

5 év ago

A Márton napi szokás egy újraéledő hagyomány, egyre többen tartják a hozzá köthető népszokásokat. De azt tudjuk-e, miért pont libát…