Természetesen nincs semmi baj a hagyományos konyhával se, de lássuk be, néhanapján, azért jól jöhet egy különleges, szokatlan ízvilág is. Na, ha te is ebben a cipőben jársz éppen, akkor mutatunk Neked egy klassz mártást, amihez foghatót még biztos nem ettél!
A remoulade-mártás a majonézes mártások királya, annyi íz ás állag van benne, amit felsorolni is nehéz. Ráadásul nagyon jól megy számos ételhez, az egyszerű sült krumplin vagy rántott húson át a hamburgerig, hogy csak párat említsünk.
Leginkább a tartár mártásra emlékeztet, ám annál azért jóval extrább összetevőket tartalmaz. Ahogy oly sok ételnél, itt is rengeteg féle recept látott napvilágot, az egészen egyszerűtől a hedonistább verzióig, mindent megtalál az ember. A zöldfűszerek azonban kivétel nélkül mindegyik variánsban benne vannak.
Nézzünk most egy receptet, amely nekünk a legjobban elnyerte a tetszésünket!
Az uborkát, kapribogyót és a tojást egészen finomra, a zöldfűszereket a lehető legapróbbra vágjuk, majd minden hozzávalót egy tálba teszünk és alaposan elkeverjük összekutyuljuk.
Ha valaha beírtad már a keresőbe azt, hogy „melyik a legjobb diéta fogyáshoz?” vagy „mit…
Ez egyre több emberben felmerülő kérdés, különösen azokban, akik reggel már félálomban a kávéfőzőhöz botorkálnak,…
Képzeld el ezt, hogy egy ismeretlen városban sétálsz, megéhezel, de nem akarsz turistacsapdába sétálni. Előveszed a…
Emlékszel a kilencvenes évekre? VHS a tékából, pasztellszínű görkorcsolya, Spice Girls kazetta a walkmanben, és…
Van egy illat, ami bármilyen időjárásban nyarat varázsol a levegőbe: a lassan karamellizálódó BBQ szószé.…
A hajnali és késő esti repülőjáratok nem ritkák – sőt, sokan tudatosan választanak ezek közül,…