Természetesen nincs semmi baj a hagyományos konyhával se, de lássuk be, néhanapján, azért jól jöhet egy különleges, szokatlan ízvilág is. Na, ha te is ebben a cipőben jársz éppen, akkor mutatunk Neked egy klassz mártást, amihez foghatót még biztos nem ettél!
A remoulade-mártás a majonézes mártások királya, annyi íz ás állag van benne, amit felsorolni is nehéz. Ráadásul nagyon jól megy számos ételhez, az egyszerű sült krumplin vagy rántott húson át a hamburgerig, hogy csak párat említsünk.
Leginkább a tartár mártásra emlékeztet, ám annál azért jóval extrább összetevőket tartalmaz. Ahogy oly sok ételnél, itt is rengeteg féle recept látott napvilágot, az egészen egyszerűtől a hedonistább verzióig, mindent megtalál az ember. A zöldfűszerek azonban kivétel nélkül mindegyik variánsban benne vannak.
Nézzünk most egy receptet, amely nekünk a legjobban elnyerte a tetszésünket!
Az uborkát, kapribogyót és a tojást egészen finomra, a zöldfűszereket a lehető legapróbbra vágjuk, majd minden hozzávalót egy tálba teszünk és alaposan elkeverjük összekutyuljuk.
Egy nyári nap, amikor a hőség már elviselhetetlen, egy görögdinnyés smoothie tökéletes választás. Ahogy a…
Egy forró nyári délutánon, amikor a nap perzseli a bőrt és az ember csak egy…
Egyszer volt, hol nem volt, egy kis magyar faluban élt egy fiatal lány, Lili, aki…
Az ALDI Magyarország ebben az évben még több értékesítési lehetőséget biztosít a magyar termelőknek. A…
Ez a sajtos ropogós recept mindig nagy sikert arat a baráti összejöveteleinken. Egy alkalommal, amikor…
Ez a zöldséges quiche recept mindig nagy sikert arat, amikor a családot szeretném elkápráztatni egy…