Fotó: Daily Mail
A paradicsomos-fetás pirítós tökéletes egy könnyed, gyorsan összedobható vacsorának, ráadásul mosogatnivaló sem igen marad utána.
Sokszor osztunk meg olyan recepteket, amelyek könnyen és gyorsan összedobhatóak, hiszen pontosan tudjuk, milyen nehéz egy fárasztó nap után még a vacsoráról vagy épp a másnapi ebédről is gondoskodni. A paradicsomos-fetás pirítós összeállítása még a legfárasztóbb hétköznapokon sem okozhat gondot, csupán meg kell pirítani a kenyeret, egymásra halmozni az összetevőket, majd élvezni a tökéletes harmonikus, könnyed, olaszos ízeket.
A paradicsomokat, az olívabogyót és a feta sajtot apró darabokra felvágjuk.
A toast kenyereket megpirítjuk, megkenjünk a pestóval (házilag is készíthetjük), majd a még meleg pirítóst megkenjük a paradicsomos-fetás keverékkel.
Frissen őrölt borssal és friss bazsalikommal megszórjuk, majd melegen tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
[sc name=”facebook” ][/sc]
Nem csak reggeli. Nem csak ebéd. Ez brunch a Fat Mamában. A brunch Budapesten már…
Ha te is unod már a só-bors-olaj szentháromságát, és szeretnéd, hogy a csirkemell végre ne…
Szereted a ropogós dolgokat? És az édesburgonyát? Na akkor most figyelj. Ezek a sütőben sült…
Az üveg előtetők nemcsak elegáns és modern megjelenést biztosítanak egy épület homlokzatának, hanem praktikus védelmet…
A modern építőipar egyik legnagyobb kihívása a fenntarthatóság. Egyre több beruházó és tervező keresi azokat…
Vannak ételek, amiknél az első falat után már nem kérdés, hogy „maradj még”. Ezek a…