Fotó: Daily Mail
A paradicsomos-fetás pirítós tökéletes egy könnyed, gyorsan összedobható vacsorának, ráadásul mosogatnivaló sem igen marad utána.
Sokszor osztunk meg olyan recepteket, amelyek könnyen és gyorsan összedobhatóak, hiszen pontosan tudjuk, milyen nehéz egy fárasztó nap után még a vacsoráról vagy épp a másnapi ebédről is gondoskodni. A paradicsomos-fetás pirítós összeállítása még a legfárasztóbb hétköznapokon sem okozhat gondot, csupán meg kell pirítani a kenyeret, egymásra halmozni az összetevőket, majd élvezni a tökéletes harmonikus, könnyed, olaszos ízeket.
A paradicsomokat, az olívabogyót és a feta sajtot apró darabokra felvágjuk.
A toast kenyereket megpirítjuk, megkenjünk a pestóval (házilag is készíthetjük), majd a még meleg pirítóst megkenjük a paradicsomos-fetás keverékkel.
Frissen őrölt borssal és friss bazsalikommal megszórjuk, majd melegen tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
[sc name=”facebook” ][/sc]
Egy kisfaluból indult, most pedig saját menüt kapott a Mekiben.Dzsúdló – polgári nevén Juhász Marci…
Ki mondta, hogy az egészséges étkezés egyet jelent az ízek feláldozásával? A konyhában rengeteg apró…
Ha Ön Kymco ZX 50 robogót használ, előfordulhat, hogy felmerül a kérdés: hogyan kell rendben…
Van az az érzés, amikor egy nyaralás után úgy érsz haza, hogy „na, most aztán…
Vajon pontosan mennyi alkohol van egy pohár borban, és ez mit jelent a szervezetünkre nézve,…
Hallottál már a lila McDonald’s shake-ről, amiért Amerikában mindenki odavan? Most végre nálunk is elérhető…