Fotó: Padthai Wokbar
A Padthai Wokbar étteremlánc csapata 80 várostűrő fát ültet az el az idén a fővárosban.
Egyre égetőbb feladat a környezet megóvása, és bár nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen az éghajlat változását már mindennap tapasztalhatjuk a bőrünkön, egy kis odafigyeléssel nagyon sokat tehetünk azért, hogy a környezet szebb, tisztább és élhetőbb legyen. Az ökológia lábnyom csökkentésének kérdése egyre több otthonban és iparágban kerül elő, az elmúlt években pedig már az éttermeket is elérte a zöld forradalom. A Padthai Wokbar is fontosnak tartja, hogy környezettudatos viselkedéssel példát mutasson a vásárlóinak, most pedig egy új célt tűzött ki maga elé a márka, amellyel zöldebbé és tisztábbá szeretnénk tenni a fővárost.
A program keretében több budapesti kerületben 80 várostűrő fát ültet el a gyorsétteremlánc, melyet egy szakmai partnerrel, a kifejezetten vállalati faültetésekre specializálódott Treemighty-val valósítanak meg. A különleges fák mögött több mint 20 évnyi kutatómunka áll, a Hungaroplant mérnökeinek köszönhetően ugyanis ezek a növények 10 év alatt háromszor annyi szén-dioxidot képesek megkötni, mint hagyományos társaik.
[sc name=”facebook” ]
Nem csak reggeli. Nem csak ebéd. Ez brunch a Fat Mamában. A brunch Budapesten már…
Ha te is unod már a só-bors-olaj szentháromságát, és szeretnéd, hogy a csirkemell végre ne…
Szereted a ropogós dolgokat? És az édesburgonyát? Na akkor most figyelj. Ezek a sütőben sült…
Az üveg előtetők nemcsak elegáns és modern megjelenést biztosítanak egy épület homlokzatának, hanem praktikus védelmet…
A modern építőipar egyik legnagyobb kihívása a fenntarthatóság. Egyre több beruházó és tervező keresi azokat…
Vannak ételek, amiknél az első falat után már nem kérdés, hogy „maradj még”. Ezek a…