Hírek

Ingyenesen elérhető online főzőiskolát indít a Lidl

Soha nem látott újdonsággal rukkolt elő a Lidl: online főzőiskolát indított az áruházlánc, méghozzá olyat, amelyet bárki ingyenesen elérhet. 

A kezdőknek és haladóknak is egyaránt ajánlott tanfolyam során Széll Tamás Michelin-csillagos séftől sajátíthatjuk el a konyhai trükköket és praktikákat, és a különböző témákon keresztül, az alap technológiáktól, az alapanyag-felhasználáson át, az összetett ételek elkészítésébe is beletanulhatunk.

A tanfolyam több modulból áll, melyek mindegyike különböző alapanyagokat mutat be. Minden egyes modul három egymáshoz kapcsolódó videóból épül fel úgy, hogy fokozatosan halad a könnyebben elsajátítható technológiáktól a komplexebb receptekig. Az első videó kifejezetten technológia témát ölel körbe, a második szintén, de itt már recept tippeket is kapunk, a harmadik bejegyzés alkalmával pedig már egy komplex ételt kell elkészítenünk az előző két videóban tanultak alapján.

Széll Tamás Michelin-csillagos séf Fotó: Lidl

Az áruházlánc YouTube csatornáján futó tanfolyam egyik legnagyobb előnye, hogy saját tempónkban haladhatunk, senki nem sürget minket, a videókat és a recepteket ráadásul bármikor újranézhetjük. Az ehhez hasonló online főzőműsorok egyébként külföldön is nagy népszerűségnek örvendenek, ám azok többnyire csak térítés ellenében vehetőek igénybe.

Bár most először indít a Lidl ehhez hasonló főzőiskolát, korábban már több illusztrált szakácskönyvet is kiadott, és több száz online elérhető receptet és videót tett közzé a gasztronómia kapcsán. Ha felkeltette az érdeklődésetek az online főzősuli, akkor ide kattintva érhetitek el: http://bit.ly/2NzODBu

[sc name=”facebook” ]

Éva Benke

Recent Posts

Fat Mama brunch – amikor a reggeli és az ebéd összeér egy falatnyi rock’n’rollban

Nem csak reggeli. Nem csak ebéd. Ez brunch a Fat Mamában. A brunch Budapesten már…

2 nap ago

A legfinomabb BBQ csirkemell pác – gyors, házi recept grillezéshez vagy serpenyőhöz

Ha te is unod már a só-bors-olaj szentháromságát, és szeretnéd, hogy a csirkemell végre ne…

6 nap ago

Roppanós édesburgonya falatok. A tökéletes sós nasi egy őszi estéhez

Szereted a ropogós dolgokat? És az édesburgonyát? Na akkor most figyelj. Ezek a sütőben sült…

6 nap ago

Üveg előtetők: tervezési tippek, terhelés, beszerelés

Az üveg előtetők nemcsak elegáns és modern megjelenést biztosítanak egy épület homlokzatának, hanem praktikus védelmet…

6 nap ago

Fenntarthatóság az acélban – tapasztalatok a környezetbarát építési megoldásokban

A modern építőipar egyik legnagyobb kihívása a fenntarthatóság. Egyre több beruházó és tervező keresi azokat…

6 nap ago

Húsgolyók, amik után bárki feleségül kérne

Vannak ételek, amiknél az első falat után már nem kérdés, hogy „maradj még”. Ezek a…

7 nap ago