Hirdetés:

Bár a maszkos csokimikulás csak poénnak indult, megálmodója, Rimóczi László már nem győz eleget tenni a folyamatosan érkező megrendeléseknek. 

A Lajosmizsén született csokimikulás alkalmazkodva napjaink történéseihez marcipánból készült maszkot hord, amelyhez a gumiszalagot cukormázból formázzák ki.

A Reuters értesülése szerint olyan népszerű lett a Rimóczi-féle Mikulás, hogy a cukrásznak ahhoz, hogy lépést tudjon tartani a megrendelésekkel, le kellett egyszerűsítenie a dizájnt, és így napi mintegy 100 mikulást képes előállítani gluténmentes olasz csokoládé felhasználásával.

A cukrásznak még az eredetileg maszkok nélkül érkező nagyobb csokoládémikulásokat is át kellett változtatnia: “Már becsomagolták őket, de ki kellett bontanunk és maszkokat adni nekik, mivel ügyfeleink most csak álarcos Mikulást akarnak” – mondta.

maszkos-csokimikulás
Forrás: Magyar Nemzet

A Reuters-nek adott interjúban Rimóczi elmondta, hogy azért hozakodott elő az érdekes csokimikulással, mert javítani szeretné a járvány miatt szomorkás vásárlók hangulatát, amely lássuk be sikerült is neki, sőt még üzletileg is bejött.

Ha nektek is tetszik az ötlet, akkor ide kattintva rendelhettek a Mikulásokból.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Hirdetes:
Vájling.hu Webáruház