Az egyik legjobb dolog, ami egy tojással történhet, az hogy kaszinótojást készítünk belőle. Talán manapság már kevésbé trendi – mi nem is értjük miért – hiszen szuper finom és még könnyen is elkészíthető.
A kaszinótojás régebbi, mint gondolnánk, ugyanis már az I. században Marcus Apicius Gavius mesterszakács is készítette ezt az ételt. Számos neve ismert a kaszinótojásnak, úgy mint, töltött tojás, mimózatojás, salátatojás, öltözött tojás, orosz tojás, ördögi tojás.
Elsőként az alapreceptet illik megismerni, ezután persze már cifrázhatjuk. Az alapja azonban minden receptnek ugyanaz: keményre kell főzni a tojásokat, hosszában félbevágni, a sárgáját pépesíteni és összekeverni a többi hozzávalóval, majd ezt visszatölteni a félbevágott tojásba.
Ha Ön Kymco ZX 50 robogót használ, előfordulhat, hogy felmerül a kérdés: hogyan kell rendben…
Van az az érzés, amikor egy nyaralás után úgy érsz haza, hogy „na, most aztán…
Vajon pontosan mennyi alkohol van egy pohár borban, és ez mit jelent a szervezetünkre nézve,…
Hallottál már a lila McDonald’s shake-ről, amiért Amerikában mindenki odavan? Most végre nálunk is elérhető…
Emlékszel még, amikor a főzőműsorok háttérzajként mentek a tévében? Ma már egészen más világban élünk.…
Mi a VIBE Budapest titka? Az, hogy egyszerűen nem hasonlítható semmihez. Itt minden részlet a…