Az egyik legjobb dolog, ami egy tojással történhet, az hogy kaszinótojást készítünk belőle. Talán manapság már kevésbé trendi – mi nem is értjük miért – hiszen szuper finom és még könnyen is elkészíthető.
A kaszinótojás régebbi, mint gondolnánk, ugyanis már az I. században Marcus Apicius Gavius mesterszakács is készítette ezt az ételt. Számos neve ismert a kaszinótojásnak, úgy mint, töltött tojás, mimózatojás, salátatojás, öltözött tojás, orosz tojás, ördögi tojás.
Elsőként az alapreceptet illik megismerni, ezután persze már cifrázhatjuk. Az alapja azonban minden receptnek ugyanaz: keményre kell főzni a tojásokat, hosszában félbevágni, a sárgáját pépesíteni és összekeverni a többi hozzávalóval, majd ezt visszatölteni a félbevágott tojásba.
A konyhában színt, illatot és ízt ad minden ételnek, de a kurkuma ennél jóval többre…
A karácsony nem december 24-én kezdődik. Sokkal előbb. Talán akkor, amikor egy hideg reggelen kinyitod…
Vannak filmek, amik azért születnek, hogy elgondolkodtassanak. Aztán vannak karácsonyi filmek, amik csak azért, hogy…
Kevés kellemetlenebb dolog van annál, mint amikor betegen az ember elveszíti az ízek és illatok…
Felnőtteknek szóló tartalom!A cikk alkoholos italról szól, fogyasztása csak 18 éven felüliek számára ajánlott. Kérjük,…
Sült csirkét ennél Budapesten, ami kívül ropogós, belül omlós? A Blaha Chicken Tenders felfedi, mi…