Fotó: Recipes
Piros gyümölcsökből íncsiklandó krémlevest lehet készíteni, ami télen, nyáron jól tud esni.
A gyümölcslevesekre sokan nyári ételként gondolnak, pedig ősszel és télen is nagyon jól tud esni egy nagy tányér forró gyümölcsleves. Az erdei gyümölcsleves villámgyorsan és pofonegyszerűen elkészíthető, és hidegen, melegen is nagyon ízletes.
500 g fagyasztott erdei gyümölcs
2 dkg
2 ek cukor
0.5 liter víz
1 tasak vaníliás pudingpor
3 dl tej (a pudinghoz)
1 csipet fahéj
A fagyasztott gyümölcsöket egy közepes méretű edénybe tesszük, majd a vajon hagyjuk a tűzön kiolvadni.
Rátesszük a cukrot, megszórjuk fahéjjal, majd felöntjük a vízzel, és puhára főzzük a gyümölcsöket (ez körülbelül 5-10 perc).
Közben a pudingport kikeverjük a tejjel, hozzárakunk egy-két evőkanállal a leves levéből, majd hozzáöntjük a leveshez.
Egyet-kettőt forralunk rajta, ha még szükséges, megszórjuk fahéjjal vagy egy kevés cukorral. Forrón tálaljuk.
[sc name=”facebook” ][/sc]
Ha Ön Kymco ZX 50 robogót használ, előfordulhat, hogy felmerül a kérdés: hogyan kell rendben…
Van az az érzés, amikor egy nyaralás után úgy érsz haza, hogy „na, most aztán…
Vajon pontosan mennyi alkohol van egy pohár borban, és ez mit jelent a szervezetünkre nézve,…
Hallottál már a lila McDonald’s shake-ről, amiért Amerikában mindenki odavan? Most végre nálunk is elérhető…
Emlékszel még, amikor a főzőműsorok háttérzajként mentek a tévében? Ma már egészen más világban élünk.…
Mi a VIBE Budapest titka? Az, hogy egyszerűen nem hasonlítható semmihez. Itt minden részlet a…