Bundás kenyeret mindenki evett már, de kóstoltátok már a tepsiben sült változatot? A tepsis bundás kenyér igazi ráérős reggeli, ahol a töltelék teljes mértékben rád van bízva, és izgulni is teljesen felesleges miatta, hiszen elrontani sem lehet.
A bundás kenyeret mindenki ismeri és szereti, nem is csoda, hiszen kevés hozzávalóból, olcsón, finom reggelit rittyenthetük, ráadásul a megmaradt, kicsit megszikkadt kenyér is tökéletes megteszi erre a célra.
Most a bundáskenyér egyik kevésbé ismert változatát mutatjuk meg, amely elsőre ugyan rendhagyónak tűnhet, de feltétlen érdemes neki adni esélyt, hiszen finom, laktató és reggelire és vacsorára egyaránt jó választás.
A tepsit kikenjük vajjal, a sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A tojásokat egy tálba ütjük, majd felverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd megszórjuk a szerecsendióval.
A kenyérszeleteket egyenként megforgatjuk a felvert, fűszeres tojásban, majd a kivajazott tepsibe helyezzük őket. Ha marad a tojásból, rácsorgatjuk a kenyér tetejére.
A lereszelt sajt körülbelül kétharmadát megszórjuk a kenyérrel, majd a tepsit az előmelegített sütőbe toljuk, és 180 fokon körülbelül 20 perc alatt készre sütjük.
A tepsiből kivéve megszórjuk a reszelt sajttal, majd melegen tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
[sc name=”facebook” ][/sc]
A magyar konyha gazdag ízvilága és hagyományos receptjei világszerte népszerűek, és sokak számára különleges élményt…
Konyhánk berendezésekor nem csak a minőségi anyagokra, a színek harmóniájára kell odafigyelnünk. Ezeken felül ugyanis…
A modern világban, ahol az internetkapcsolat szinte minden tevékenységünk alapja, elengedhetetlen, hogy megbízható és gyors…
A mai világban, ahol az internetkapcsolat az irodai munka alapvető eleme, elengedhetetlen, hogy olyan hálózati…
Bizonyára te is átélted már, hogy egy hosszú nap után hazaérve csak egy kis kikapcsolódásra…
A mai modern otthonokban elengedhetetlen a megbízható és gyors internetkapcsolat, különösen, ha nagy alapterületű helyiségekről…