Fotó:allreceipes.com
Tésztasalátát sokszor sok féle módon tudunk elkészíteni, a könnyed vacsora receptjeink közül az egyik legízletesebb verziót szeretnénk bemutatni.
Hozzávalók
1 cs fusilli tészta
8-10 db koktélparadicsom félbevágva
200 g sajt kockára vágva
200 g pepperoni, félbevágva
1 zöld kaliforniai paprika
olajbogyó, lecsepegtetve, félve vágva
15 dkg sonka
1 doboz joghurt/tejföl
só
bors
Forraljuk fel egy nagy fazékban a sós vizet, majd főzzük meg a tésztát 10 perc alatt. Miután elkészült, csepegtessük le. (egy tiszta konyharuhán hagyjuk megszáradni a tésztát, így a később hozzáadott öntetet sokkal jobban tapad a tésztához)
Egy nagy tálba tegyük bele a tésztát, paradicsomot, sajtot, paprikát, pepperonit, olivabogyót és a felkockázott sonkát. Egy külön kis tábla keverjük össze a tejfölt egy csipet sóval, borssal, majd öntsük nyakon vele és keverjük jól össze a tésztát.
Jó étvágyat kívánunk!
Mikor épp nehézségek között élünk – legyen szó gazdasági bizonytalanságról, inflációról vagy globális konfliktusokról –…
A gasztronómia világát 2025 nyarán egy meglepően játékos, mégis stílusos ételtrend uralja: a checkerboard saláta,…
A Time magazin érvelése szerint a menopauza túl gyakran jelenik meg diétás kontextusban, ami mentális…
Ha a reggeli rohanásban nincs időd arcápolásra, ez a gyors trükk segít frissen kezdeni a…
Gondoltad volna, hogy egy mennyei, krémes csokoládés süti elkészíthető mindössze 5 perc alatt? Ez a…
Egy megbízható kis piros-fehér-zöld jelzés a csomagoláson, amit egyre többen keresünk a boltokban – és…