Fotó:allreceipes.com
Tésztasalátát sokszor sok féle módon tudunk elkészíteni, a könnyed vacsora receptjeink közül az egyik legízletesebb verziót szeretnénk bemutatni.
Hozzávalók
1 cs fusilli tészta
8-10 db koktélparadicsom félbevágva
200 g sajt kockára vágva
200 g pepperoni, félbevágva
1 zöld kaliforniai paprika
olajbogyó, lecsepegtetve, félve vágva
15 dkg sonka
1 doboz joghurt/tejföl
só
bors
Forraljuk fel egy nagy fazékban a sós vizet, majd főzzük meg a tésztát 10 perc alatt. Miután elkészült, csepegtessük le. (egy tiszta konyharuhán hagyjuk megszáradni a tésztát, így a később hozzáadott öntetet sokkal jobban tapad a tésztához)
Egy nagy tálba tegyük bele a tésztát, paradicsomot, sajtot, paprikát, pepperonit, olivabogyót és a felkockázott sonkát. Egy külön kis tábla keverjük össze a tejfölt egy csipet sóval, borssal, majd öntsük nyakon vele és keverjük jól össze a tésztát.
Jó étvágyat kívánunk!
Ha valaha beírtad már a keresőbe azt, hogy „melyik a legjobb diéta fogyáshoz?” vagy „mit…
Ez egyre több emberben felmerülő kérdés, különösen azokban, akik reggel már félálomban a kávéfőzőhöz botorkálnak,…
Képzeld el ezt, hogy egy ismeretlen városban sétálsz, megéhezel, de nem akarsz turistacsapdába sétálni. Előveszed a…
Emlékszel a kilencvenes évekre? VHS a tékából, pasztellszínű görkorcsolya, Spice Girls kazetta a walkmanben, és…
Van egy illat, ami bármilyen időjárásban nyarat varázsol a levegőbe: a lassan karamellizálódó BBQ szószé.…
A hajnali és késő esti repülőjáratok nem ritkák – sőt, sokan tudatosan választanak ezek közül,…