Egy gyors finomság: krémes gyümölcsrizs

4 év ago

Mindig szeretünk valami egyszerű finomságot összedobni az ebéd vagy a vacsora utánra. A gyümölcsrizs éppen ilyen, mutatjuk hogyan készítheted el.…

Egyszerű gyomorkímélő karalébéleves Húsvét után

4 év ago

Ha sokat ettünk a húsvéti ünnepek alatt, akkor pont jól fog jönni egy könnyű karalábéleves. Se liszt, de rántás, se…

Bögrés mákos süti, ami ripsz ropsz megvan

4 év ago

A legnagyobb kedvenceink a bögrés sütik, hiszen nem kell méregetni és pepecselgetni sem velük. A bögrés mákos süti variációkból pedig…

Bakonyi sertésragu hagyományosan

4 év ago

A bakonyi sertésragu a legnépszerűbb hazai ételek egyike, és nagyot nem is lehet vele hibázni. Egy-két dologra azonban érdemes figyelni,…

A legjobb amerikai répatorta receptjének nyomában

4 év ago

Mindig is kíváncsiak voltunk, mire fel ez a nagy felhajtás a répatorta körül. Bár főképpen a tengerentúlon éli divatját, az…

Hamis vadas pulykából makarónival körítve

4 év ago

Bár a vadas eredeti receptjében marhahús szerepel, abból készíthetjük el, amiből csak kedvünk tartja, lehet például pulykából vagy csirkéből is. …

Csokoládé mousse pofonegyszerűen

4 év ago

Ha csokiimádó vagy, akkor a csokoládé mousse a neked való édesség. Bár a francia kifejezésnek hála, sokan valami flancos ételként…

A Húsvét kötelező eleme : az ecetes torma

4 év ago

A húsvéti sonka mellől nem hiányozhat a torma, de salátákat és köreteket is képes feldobni. Amúgy érdemes lenne gyakrabban fogyasztanunk,…

Tavaszi majonézes céklasaláta

4 év ago

A majonézes céklasaláta pikk pakk kész van, és nagyon látványos fogás intenzív lila színével.  A majonézes céklasaláta tökéletes húsmentes fogás,…

Retro szendvics, amit te is imádtál

4 év ago

Ma már retrónak számít, de a mi gyerekkorunknak megvolt a maga igazi büfés szendvicse. Turista szalámis, tojáskarikás rajta egy kis…