Photo:ETHAN CALABRESE
A csemegekukorica a szezon legjobb alapanyaga (de boldogan lehet mirelit kukoricából is készíteni), így a nyár közeledtével egyre több alkalommal kerül előtérbe. A hagyományos kukoricasalátát kicsit újra álmodtuk, és kedvenc országunk ihlette csavart tettünk bele. Fogadjátok szeretettel.
Hozzávalók
1 konzerv csemegekukorica (vagy mirelit kukorica)
4 ek majonéz
2 lime
2 ek szárított koriander
1 kis tégely joghurt
só
bors
1 ek chilipor (elhagyható)
reszelt sajt ( elhagyható)
Csepegtessük le a kukoricát. Egy külön tálban keverjük el a joghurtot sóval, borssal, chiliporral, majonézzel és a korianderrel, majd amikor kész, óvatosan adjuk hozzá a kukoricát. Tálaláskor díszíthetjük még egy csipet korianderrel és reszelt sajttal.
Jó étvágyat kívánunk!
Mikor épp nehézségek között élünk – legyen szó gazdasági bizonytalanságról, inflációról vagy globális konfliktusokról –…
A gasztronómia világát 2025 nyarán egy meglepően játékos, mégis stílusos ételtrend uralja: a checkerboard saláta,…
A Time magazin érvelése szerint a menopauza túl gyakran jelenik meg diétás kontextusban, ami mentális…
Ha a reggeli rohanásban nincs időd arcápolásra, ez a gyors trükk segít frissen kezdeni a…
Gondoltad volna, hogy egy mennyei, krémes csokoládés süti elkészíthető mindössze 5 perc alatt? Ez a…
Egy megbízható kis piros-fehér-zöld jelzés a csomagoláson, amit egyre többen keresünk a boltokban – és…