Photo:ETHAN CALABRESE
A csemegekukorica a szezon legjobb alapanyaga (de boldogan lehet mirelit kukoricából is készíteni), így a nyár közeledtével egyre több alkalommal kerül előtérbe. A hagyományos kukoricasalátát kicsit újra álmodtuk, és kedvenc országunk ihlette csavart tettünk bele. Fogadjátok szeretettel.
Hozzávalók
1 konzerv csemegekukorica (vagy mirelit kukorica)
4 ek majonéz
2 lime
2 ek szárított koriander
1 kis tégely joghurt
só
bors
1 ek chilipor (elhagyható)
reszelt sajt ( elhagyható)
Csepegtessük le a kukoricát. Egy külön tálban keverjük el a joghurtot sóval, borssal, chiliporral, majonézzel és a korianderrel, majd amikor kész, óvatosan adjuk hozzá a kukoricát. Tálaláskor díszíthetjük még egy csipet korianderrel és reszelt sajttal.
Jó étvágyat kívánunk!
Nem csak reggeli. Nem csak ebéd. Ez brunch a Fat Mamában. A brunch Budapesten már…
Ha te is unod már a só-bors-olaj szentháromságát, és szeretnéd, hogy a csirkemell végre ne…
Szereted a ropogós dolgokat? És az édesburgonyát? Na akkor most figyelj. Ezek a sütőben sült…
Az üveg előtetők nemcsak elegáns és modern megjelenést biztosítanak egy épület homlokzatának, hanem praktikus védelmet…
A modern építőipar egyik legnagyobb kihívása a fenntarthatóság. Egyre több beruházó és tervező keresi azokat…
Vannak ételek, amiknél az első falat után már nem kérdés, hogy „maradj még”. Ezek a…