A hagyományos panír helyett: paprikás kukoricalisztben sült hal

4 év ago

Egy kis változatosság sosem árt: a megszokott panírrecept helyett érdemes kipróbálni a kukoricalisztben készített hal receptjét, nekünk nagyon bejött! Pontyot…

Le ne maradj: szeptember utolsó hétvégéjén jön a Pörkölt Parádé!

4 év ago

A magyar ember fantáziája egyből szárnyra kap a pörkölt szó hallatán, amiből bőven lesz választék a hangzatos nevet viselő Pörköl…

Az ősz íze: illatos rácsos szilvás pite

4 év ago

A szilva az egyik legmenőbb őszi gyümölcsünk, a rácsos szilvás pite pedig az egyik legízletesebb süti, amit belőle készíthetünk. Érdemes…

Spenótfőzelék jó fokhagymásan!

4 év ago

A spenótfőzelék az az étel, amit gyerekként még ciki szeretni, aztán felnőttként meg valahogy rájövünk: kevés ennél finomabb főzelék van…

Kávészörnyet zárt dobozba a Monster

4 év ago

Az eddig főleg energiaitalairól ismert Monster ezúttal kávét zárt a dobozaiba. A tripla adag eszpresszót tartalmazó Espresso Monster különösen magas…

Édes francia bundáskenyér

4 év ago

A french toast vagy másnéven az édes francia bundáskenyér kevésbé ismert itthon, mint a hagyományos társa, pedig az édesszájúaknak kifejezetten…

Őszi illatos sárgarépa krémleves

4 év ago

A sárgarépa krémleves selymes, fűszeres és illatos, éppen olyan, amilyen egy őszi este jól tud esni.  A sárgarépa nem csak…

Nosztalgikus zöldbabfőzelék egészségesen

4 év ago

A zöldbabfőzelék amellett, hogy nagyon ízletes, némi odafigyeléssel elkészítve kifejezetten egészséges fogás is.  A főzelékek alapanyagául szolgáló zöldségek nagyon egészségesek,…

Kávézót nyitott az Agave Könyvkiadó a főváros szívében!

4 év ago

Előző héten nyílt meg az Agave Könyvek és Kávézó a belváros szívében, amit alig várunk, hogy mi is kipróbálhassunk.  Ha…

Lilahagymás, snidlinges tojáskrém reggelire

4 év ago

A tojáskrém készítése pofonegyszerű feladat, ami még finomabb lesz, ha lilahagymával és snidlinggel turbózzuk fel a hagyományos receptet.  A tojáskrém közel…